ugrás a tartalomhoz

Fejlesztés - ötleteket keresek CMS rendszerem továbbfejlesztéséhez

tibike-szan · 2007. Jún. 8. (P), 11.56
Hello!

A CMS-em továbbfejlesztéséhez szeretnék ötleteket kérni.
Fél éve fejlesztgetem, MySQL támogatással, fórum lehetőséggel, stb. Mivel már 4 különböző helyen és tartalommal is használom, arra gondoltam milyen jó lenne úgy továbbfejleszteni, hogy egy CMS motorral ki tudnám szolgálni az összes tartalmat. Így rengeteg karbantartási időt tudnák megspórolni. Azt hiszem nagyobb tartalomkezelők mint a pl.: Drupal is tudnak ilyesmit.

Ennek megvalósításához szeretnék ötleteket kérni, tapasztaltabb webmesterektől, mielőtt ész nélkül belevágok, hogy mire érdemes figyelni, hogy érdemes szétválasztani a kódot, stb. Hátha egy csomó tévedést megspórolok magamnak.
Köszönettel: Tibor (tibike-szan kukac freemail pont hu)
 
1

Nagyon tág

janoszen · 2007. Jún. 8. (P), 17.37
Ez így nagyon tág probléma. Én 6-7 éve csiszolgatom a saját CMS koncepciómat és nagyon átfogó rálátásod kell legyen a webre, ha ilyet szeretnél alkotni. Főleg hogy most amit fejlesztesz, arra a holnap technológiáját kell használd, különben elavult lesz mire elkészül.
2

Pl. Joomla

mjanco · 2007. Jún. 25. (H), 04.44
Ha megnezed a Joomla rendszert, ( www.joomla.com ) eszreveszed hogy mar több mint 1.000 feletti kiegeszites (modul,forum,...) talahato meg hozza. Ezt szerintem nem lehet behozni! Viszont gyorsan at lehet latni, mik a kedvelt illetve keresett modulok hozza.