ugrás a tartalomhoz

<option></option> közötti szöveg nyomtatása

Jusztasz · 2007. Május. 17. (Cs), 09.40
Sziasztok!
Van egy oldalam ahol egy tesztet lehet kitölteni. Van néhány lenyiló kiválasztó (<select><option>...) és szeretném ha nyomtatásban megjelenne ezek teljes tartalma nem csak az alapértelmezett. Gondoltam milyen kultúrált lehetne, ha kinyomtatni is lehetne ezeket (az összes választási lehetőséget), nem csak képernyőn megnézni...
ui.:Az :after használatára láttam "linkes" példát, de ezt nem sikerült átültetnem a saját problémámra.
köszöNETtel
J.
 
1

alternatív CSS

vbence · 2007. Május. 17. (Cs), 10.40
Ami eszembe jut, hogy használhatsz alternatív stylesheetet nyomtatásra. Amikor generálod (gondolom adatbázsiból) a selectet, utána kiírod egy listába is a választási lehetőségeket. A lista viszont el lesz rejtve a screen-en használt stylesheetben. A nyomtatási stíuslapon viszont a lista lesz látható és a select lesz elrejtve.
2

+1

virág · 2007. Május. 17. (Cs), 10.48
sztem is ez lesz a megoldás, hacsak nem akarsz valami bonyolult trükköket bevetni, mert mondjuk generálhatsz "preview" szerű lapot is bármiből, ahol már eleve úgy irod, ki ahogyan szeretnéd.
3

csak css-ből nem megy?

Jusztasz · 2007. Május. 17. (Cs), 12.08
Hát ha nincs jobb akkor talán ez lesz. Reméltem, hogy csak a print.css bővítésével megoldható ... A lapon már nem akartam nagyon változtatni..
Köszönöm! Ha van még más tipp, akkor szívesn veszem azokat is!
4

Talán

vbence · 2007. Május. 17. (Cs), 12.47
Talán egykét böngészőn megoldható, de az összesen biztosan nem. Szkript segítségével is generálhatod a szöveges tartalmat a select menüből, akkor nem kell hozzányúlnod a PHP-hez, ami generálja, bár én ezt nem javaslom.