ugrás a tartalomhoz

CSS: table kep belogas IE-ben

bekafej · 2007. Ápr. 27. (P), 22.24
Üdv!

Kerestem volna a fórumokban de azt sem tudom mire keressek, sorry, CSS-t tanulom csak.
Van két táblázatom egymás alatt, az alsó egyik td elemében van egy kép, amely felfele kb 5 pixelnyit belóg a felso table-be. A fentiben ott nincs semmi, értsd semmi háttér vagy kép. FF megjeleníti gond nélkül, de az IE lecsípi ezt a részt, ahol fedi a felső ezt.
Kérdés, hogyan tudnám ugyanezt elérni IE alatt, amit FF-alatt. Ha megmondjátok, mire keressek, vagy mi az a CSS property, amit meg kéne adnom az is jó lenne. Z-indexre gondoltam, meg transparent-re, de szerintem rossz helyen keresek.

Köszi a segítséget előre is.

b
 
1

Jó lenne példát látni

Nagy Gusztáv · 2007. Ápr. 27. (P), 23.01
Nem akarod esetleg megmutatni?
2

Túl sok a kód

bekafej · 2007. Ápr. 28. (Szo), 11.26
Elég bonyolult, egy joomla template. Kb 1000 sor CSS.
Az egész lényege, hogy egymás felett van 2 elem, szerintem mindegy, hogy table, vagy mi.

Az alsóban van egy kép, amely egy divben van és ez átlóg a másik table-be, már azt sem értem, hogyan lóghat ki a szülő tr elemből. Esetleg egy képet tudnék mutatni, mert a kód túl sok lenne.

Itt a világoskék színezés a firebugtól van, az a felső table, a search-ös rész az alsó table-höz tartozik. Látszik, hogy a vilóagoskék lecsíp egy kicsit a felfelé görbülő elemből.


Ha firebugban inspect-elem az átcsúszó részt, akkor látszik a keretből, hogy hol helyezkedik el. Az eredeti table-ből felfelé kilóg, ezt a FF megjeleníti, de az IE nem.



A kérdés, mit kéne csinálnom, hogy a div legyen előtérben, nem pedig a fenti table elem?

Üdv:
b