ugrás a tartalomhoz

Drupal - Kommentek külön oldalon

breakline · 2007. Ápr. 14. (Szo), 05.15
Hali

Szóval feldobtam egy drupal-t, és láttam itt a weblaboron is külön van egy kis kép a kommentekhez egy linkkel (node/vmi/#comments formában), ezt hogyan tudnám megoldani az "alap" drupallal? Láttam a drupal.org-on felmerült ez már, van hozzá külön modul, én gondoltam szétszedem az url-t meg belepiszkítok kicsit, de lehet van jó megoldás is, ugyanazt szeretném megcsinálni mint ami pl. a weblabor főoldalon van, de a drupal comment moduljában sehol sem találom, csak úgy lehet ezt megcsináni, ha beleírok pl. a comment.tpl.php file-ba? Végülis azt szeretném hogy a megjelenő oldalon ne jelenjenek meg maguktól a kommentek, hanem csak egy link legyen ott.


köszönöm előre is
üdv
BL
 
1

mint a weblaboron?

Hojtsy Gábor · 2007. Ápr. 14. (Szo), 09.49
Nem értem. A Weblaboron az alap Drupal viselkedést használjuk, a hozzászólások nem jelennek meg külön oldalon, hanem a tartalmak alatt (ezt a beidézett #comments) link is mutatja. A kis képet Drupal 5.0-tól kezdve eléggé egyszerű felrakni, legalábbis igényel némi programozást és/vagy CSS tudást.
2

főoldal

breakline · 2007. Ápr. 14. (Szo), 10.43
Jajj akkor értem már, sajnos teljesen idegen tőlem egyelőre a drupal gondolatvilága, csak gondoltam de jó lenne ezt akkor a cikkeknél megcsinálni, pl. nem akarom a kommenteket olvasni csak a cikket, és a kommentek egy külön oldalon lennének, kösz egyébként :)