ugrás a tartalomhoz

A magyar OpenLaszlo közösség elindult

decker · 2007. Feb. 20. (K), 22.53
Sziasztok!

Örömmel értesítelek benneteket, hogy az OpenLaszlo közösség elindította működését. A közösség oldala elérhető a http://openlaszlo.atw.hu címen. Várjuk minden érdeklődő és fejlesztő hozzászólását. A közösség célja, hogy összefogja az OpenLaszlo technológiával foglalkozókat.
 
1

csini

krey · 2007. Feb. 20. (K), 23.36
Nagyon szexi a design. A wordpresshez rengeteg szép téma van, érdemes lenne kiválasztani egyet ami nem ilyen kevéssé szép. Mellesleg az oldal halálüres. Nem akartam flémelni, pedig sikerült. Úgyis törlik a témát szerintem, kevés köze van a webfejlesztéshez...

üdv. krey
2

miértisnincsköze??

decker · 2007. Feb. 21. (Sze), 00.40
Mikor posztoltam a témát még épp az installációs fázisban volt, és mivel a közösség már összegyűlt egyszer, gondoltam akit érdekel majd megtölti tartalommal. Azt azért kérlek áruld el, hogy az openlaszlonakm iért is nincs köze a webfejlesztéshez, mikor egy rich internet application keretrendszer??
3

van már ilyen...

krey · 2007. Feb. 21. (Sze), 01.28
1. Látom szebb lett az oldal, helyes.
2. Tudom mi az az openlaszlo, a helyzet az, ezt nem egészen fórum témába kellett volna szerintem beküldeni vagy nemtom. Lehet, hogy igen. Igen, túloztam, amikor azt írtam. Sikerült rosszul kifejeznem magam, az igazi problémám az volt, hogy nem tartom fórum témának. Igazából úgy értettem, hogy nem illik bele az általános webfejlesztős témákba, inkább blogmarkolni kellett volna.
3. Úgy tudom már van honlapjuk, csak fogalmam sincs hirtelen hogy hol :S

üdv. krey
4

közösség van, honlap nincs

gex · 2007. Feb. 21. (Sze), 11.58
http://weblabor.hu/blog/20070130/openlaszlokozosseg#comment-39293
5

ott voltam

decker · 2007. Feb. 21. (Sze), 13.55
Ott voltam az első gyűlésen, csak akkor még nem volt oldal, és sajna úgy alakult, hogy ahová szerettük volna tenni oda nehézkes, azért reggeltem az atw-n feltettem egy wordpresst, és tudtára próbáltam adni az ott megjelenteknek, illetve akiket érdekel, hogy mostmár el is érhető, és elkezdhetjük az építő tevékenységet, amit megbeszéltünk a személyes találka során :)