ugrás a tartalomhoz

Honlap különböző bőngészőkben való megjelenitése.-

Győrffy Éva · 2007. Feb. 6. (K), 14.24
Segitsen valaki - !!!!!!!!!!!!
FrontPage-ben készült honlapomat sajnos a Mozilla Firefox nem kedveli - más bőngészőben már meg sem próbáltam ----------
melyik az a honlap készitő program - amelyik érvényes úgy iexplorerre - mozillára no meg ha lehet a többire is ------------?????????????????
köszönöm ---------Győrffy Éva ----------------------------------------
 
1

Szerintem nem csak a FP hibája...

TeeCee · 2007. Feb. 6. (K), 14.34
... hogy rosszul jelenik meg. Én nem kedvelem az FP-t, de sokan tudnak vele mindenhonnan nézhető weboldalt készíteni. A hiba szerintem a rossz struktúrában és/vagy a használt elemekben van!
Ha valam mintát mutatsz, lehet rá mondani valamit...
Amúgy meg a nvu [link] egy ingyenes és egész jól használható szerkesztőprogram, de nem helyettesíti a hozzáértő HTML és CSS ismerteket!
6

komozer

zzrek · 2007. Jún. 25. (H), 10.15
Ha NVU, akkor inkább Kompozer De én is feladtam: régóta nem próbálok wysiwyg szerkesztőt használni, mert nem olyan ereményt ad, mint amit elvárok. Utólag több a baj vele, mint a haszna. (pedig jó lenne, ha lenne, könnyebb lenne tervezgetni vele -- de ez nem a szerkesztők hibája, hanem a böngészők szabványtalansága)
2

Pontosan milyen hiba lép fel?

Thomas · 2007. Feb. 7. (Sze), 11.25
Egész pontosan mit nem kedvel a böngésző az elkészült oldalban? FrontPage bár elméletileg annak készült, nem igazán alkalmas weboldalak készítésére. Szerintem...

Amennyiben kódismeret nélkül, WYSIWYG szerkesztővel szeretnéd megoldani a feladatot, javasolnám a Macromedia Dreamweaver használatát. Az általa generált kód sem egy matyóhímzés, de közelebb áll a szabványokhoz, így jó eséllyel hasonlóképp jelenik meg az oldal minden böngészőben.

Amúgy a legjobb honlapkészítő oldal az Editplus :)
3

Amaya

Zlacc · 2007. Feb. 7. (Sze), 23.00
Amaya is egy jó megoldás. Viszont igaza van az elöttem szólóknak, html, css kód szintű ismerete a legfontosabb.
4

Nincs 100%-os megoldas!

mjanco · 2007. Jún. 25. (H), 04.54
Haliho!

Sajna tökeletes megoldas, tehat a megirt kod minden böngeszöben ugyanolyan szepen fut, nincs, sajna... Ami megoldas lenne a temara: a böngeszöfüggö CSS -beallitas. Egy kicsit maceras minden böngeszöre külön megirni, de igy teljes a siker... :-)
5

lap komptibilitás beállítása.

xyberwolf · 2007. Jún. 25. (H), 10.08
Szia.

Van egy olyan lehetőség FrontPage-nél hogy be tudod állítani a kompatibilitást. Ha ezt beállítod (eszközök/lapbeállítások kompatibilitás fül) akkor ennek megfelelően csak azokat az összetevőket ajánja fel szerkesztés közben ami a többi böngészőben is kompatibilis. Elképzelhető hogy le kell mondani pár dologról. Én is ajánlanám a css mert a frame alapú dolgokból lehetnek problémák. A frontpage másik hátránya hogy elég csúnya kódot generál. A témához sok cikket lehet ajánlani illetve anyagot.

css-el kapcsolatban: http://www.netoktato.hu/?func=tut&act=list&id=6



De itt a weblaboron is sok okos dolog van.
7

discontinued

attlad · 2007. Jún. 25. (H), 15.44
FrontPage-t már tavaly leváltotta az Expression Web és a Office SharePoint Designer, azokkal kéne próbálkozni ha valaki ragaszkodik a MS vonalkoz és a vizuálklikkelgetéshez.