ugrás a tartalomhoz

ingyen tárhelyre moodle telepítés

egrinej · 2007. Jan. 6. (Szo), 19.19
Sziasztok. Nekem olyan problémám van, hogy most ismerkedtem meg a moodle e-learning keretrendszerrel. Nagyon megtetszett a dolog. Saját gépemen az Apache és MySql telepítése után szépen működik. Ezen felbuzdulva gondoltam, hogy a kész kurzusokkal felteszem a netre. Sajnos szerverem nics, ezért az extrára akartam feltenni. Mondanom se kell, hogy a felmásolás FTP-vel állandóan megszakadt. 20adik próbálkozás után végre felment és elindítottam a telepítést. Heureka - gondoltam, de sajna a telepítés a choice tábla létrehozása közben folyton kiakad.Nem tud valaki segíteni? Esetleg egy megbízható tárhelyet vagy pedig a hiba orvoslásának módját. Még igen kezdő vagyok. Köszönöm előre is
 
1

Localhostról átvinni

saxus · 2007. Jan. 6. (Szo), 19.42
Próbáld meg azt, hogy helyi gépen felrakod, kimented mysqldump -l az adatbázist, majd az extrán phpmyadminban importálod. Gondolom ennek a moodle-nak is van valami config-ja, abban beállítod neki az extrás adatokat.
2

support@extra.hu

Sulik Szabolcs · 2007. Jan. 6. (Szo), 20.03
Szerintem a legegyszerűbb, ha a fenti email címre dobsz egy levelet, hogy a http://docs.moodle.org/en/Installing_Moodle#Requirements címen látható Additional PHP requirements alatt található dolgoknak megfelel-e az extra.

Sejtésem szerint már az első pont bukta (Safe mode needs to be OFF). Ha az nem akkor a második (memory_limit to be at least 16M).
3

telepítés atw-re

Szab81 · 2008. Május. 22. (Cs), 09.18
Sziasztok!

Szeretném feltenni a moodleben készített oldalamat az atw-re és nyilván jó lenne előtte telepíteni a moodle-t.
Felmásoltam a moodle mappát mindenestől, már kicsomagolva, de valamiért nem indul el az install. (név.atw.hu/moodle/install.php)
Megpróbáltam átírni a setup.php könyvtárait, mert azok még a local könyvtárra mutattak (ezt a hibát jelezte), de sajna nem megy.
Valaki tudna segíteni?
Előre is köszi!

Szab