ugrás a tartalomhoz

Google Adsense-ről mi a véleményetek?

jeti · 2006. Dec. 26. (K), 12.56
Sziasztok!

Milyen véleményetek van a Google Adsense programról? (Nagyon sok helyen látom, és a Google nagyon jókat ír róla.)
Hogy működik a valóságban? Mennyi bevételre lehet szert tenni? Mit szabad, és mit nem? Milyen beépített kiskapuk vannak a szerződésben? (Ha vannak...) Milyen tapasztalatotok van? Minden zökkenőmentesen megy? Hogy fizetnek? stb.
Előre is köszönöm a segítséget, és kellemes ünnepeket kívánok!
 
1

Nekem bevált

HunVista.hu · 2006. Dec. 27. (Sze), 02.00
Előszöris kellemes ünnepeket neked is. Nekem bevált és meg vagyok vele elégedve. Én eddig sem külföldön, sem belföldön nem találtam ennyire hatékony rendszert. Nem lehet sokat elárulni az adatokról, de a próbáld ki és nem fogod megbánni, sőt. Rendesen küldik a csekket amit az OTP-nél kezelési költség nélkül ki lehet váltani. Készülök én is egy ismertetőt írni róla, egyszer talán meglesz :) "HunVista.hu blog és pénzkeresés a neten" - segédlet.

módosítva: 2007.03.15
Elkészült az "Adsense ismertető - internetes pénzkeresés" bejegyzés. Mivel sokaknak gondjuk van a csekk beváltásával közzétettem egy csekket és OTP-s bizonylatot is a kifizetésről. Győződj meg saját szemeddel arról, hogy működik a dolog.

Üdv
HunVista.hu admin
2

Működik!

Zolee5 · 2006. Dec. 27. (Sze), 16.25
Szia Jeti!

Pénzkeresés az interneten? Nekem mindenképpen pozitív véleményem van róla, kapom tőlük a pénzt. Rendkívül egyszerű módja az online pénzkeresésnek. Akinek van weboldala, egyszerűen nem hagyhatja ki ezt a lehetőséget, különben saját magát fosztja meg havi többezer forinttól. Én a K&H bankban szoktam beváltani a pénzt amit küldenek, itt sem vonnak le kezelési költséget. A bevételed nagysága rengeteg mindentől függ. Először is kell hogy rendelkezz egy jól látogatott honlappal, ez az egyik fontos dolog, a másik, hogy jól fizető hirdetések jelenjenek meg a honlapodon.
Ezt lehet optimalizálni. Ha a bevételed eléri a 100 dollárt, a következő hónapban automatikusan küldik a csekket. Ezt el lehet érni 1 hónap alatt is.

Írhatnék még sokat, de inkább látogasd meg ezzel kapcsolatos weboldalam, és informálódj. Az oldalon egyből csatlakozni is tudsz a Google Adsense programhoz.

Sok sikert!

http://penzkereses.zolee.org/

Üdv: Zolee
3

No és a számok nyelvén?

vbence · 2006. Dec. 27. (Sze), 18.22
Anélkül, hogy üzleti titkokat árulnál el... ;)

Szerinted milyen látogatottságnál van értelme elkezdeni a dolgot?

Kb mennyi pénzt lehet száolni egy pageview-ra? (Tudom.. ez sokmindentől függ).
4

válasz

Zolee5 · 2006. Dec. 27. (Sze), 18.31
Bence, ahogy az oldalamon is láthattad, az egyik hónap adatait beraktam az oldalra, ezt bárki megtekintheti itt:

http://penzkereses.zolee.org/gyik_mennyit_kereshetek.php

Itt 39.694 oldalletöltésem volt az adott hónapban, ez több weboldalból jött össze ( több oldalamon vannak google hirdetéseim ). De ez a szám igazából nem sok és ez nem egyedi látogató hanem az összes oldal letöltés!

Találsz az oldalon egy kalkulátort, írd be a Te weboldalad havi oldalletöltését és egy nagyságrendi képet kapsz arról, hogy mennyi bevételre számíthatsz. De ezt ne vedd készpénznek, ez csak a saját tapasztalatom.

Üdv: Zolee
5

köszi

vbence · 2006. Dec. 27. (Sze), 20.04
Valahogy nem találtam meg.. pont ilyen dolgot kerestem eddig. Köszi!
20

kalkulátor

jeti · 2007. Jan. 12. (P), 13.10
Hasznos ez a kalkulátor. Kitöltöttem, ezek szerint több hónapon keresztül csak gyűjtögetni fogok... De ha végére írok egy 0-át, akkor már egész jó! :-)
30

Kivágtak?

brendi2 · 2007. Ápr. 26. (Cs), 09.59
Nos ez hogy van, néztem az oldalaidat, de nincs rajtuk az adsense.
Csaltál?
40

Google Adsense

kami4 · 2007. Okt. 31. (Sze), 13.14
Szia,lene egy kérdésem.Én most a Google Adwords-ot használom és az lene a kérdésem hogy menyivel jobb ez mint az? erre is havonta kell berakni pénzt? ha igen menyit? illetve ha átszeretnék váltani GOOGLE ADWORDS-ból,GOOGLE SENSE-be akkor mik a feltételek?

Válaszodat előre is köszönöm.

kami4##kukac##freemail.hu
41

OMG

vbence · 2007. Okt. 31. (Sze), 13.29
Az AdWords-zel hirdetsz, az AdSense-szel hírdetést jelenítesz meg. Bátorság úgy szerződést kötni, hogy ennyire fogalmad sincs a dologról...
6

Nálam is lehet :)

HunVista.hu · 2006. Dec. 27. (Sze), 21.16
Én szándékosan nem írtam, hogy nálam is lehet jelentkezni, nehogy önreklámnak tűnjön. Természetesen lehet.

A valószínűség számításról.
A klikkelések arányát nagyon befolyásolja a honlapod jellege. Például egy webkatalógusban vagy hasonló informatív oldalon jobban klikkelnek a hirdetésekre, mint egy tartalom szolgáltató esetében. A különbség óriási lehet és nem csak ezért, mert a hirdetést megjelenítő letiltja a konkurens (tehát témába vágó) oldalak megjelenését, hanem azért is, mert a látógatók más célból ékeznek az oldalra. Talán nem sértek meg semmilyen szabályt, ha leírom, hogy nálam a webkatalógusban kissé jobbak ezek a számok, mint a Zolee-nál. A klikkelési arányok és a fizetség tekintetében is. Konkrétabbat nem merek írni, mert már egyszer az orromra koppintottak, kb 1 hétig ki voltam tiltva a rendszerből.

A jól fizető hirdetésekről.
Én is olvastam már, hogy vannak ilyenek. Le is teszteltem a dolgot és nem vettem észre eltérést a különböző témájú oldalak hozatala között. Pedig nálam a 300valamennyi témában volt rá lehetőség. Ha valaki fenntartja az ezzel ellentétes véleményét, akkor nem vitatkozom vele, csak jeleztem a saját tapasztalatomat.
Egyébként logikus lenne a következtetés, mivel a megjelenésért a hirdetők is versenyeznek. Ha egy hirdető többet fizet, akkor előbb jelenik meg a konkurensnél, tehát a lóvés szektor (pl. pénzvilág) fikció elvileg rendben lenne, de mégegyszer írom, nekem nem ez a tapasztalatom. Ez persze nem azt jelenti, hogy nincsenek sláger témák, csak azt, hogy ezek pusztán a számszerű többségük miatt hoznak többet a konyhára.

A rendszerben a megjelenítők is versenyeznek. A megjelenítőknél - tapasztalatom szerint - az is sokat számít, ha hozol a rendszerbe új hirdetőt vagy új megjelenítőt. Tehát nálam jelentkezz :)). Az adsense külön rendszer, de a keresőoptimalizálás és a pagerank sokat nyom a latba. Ha a Google-tól bőven kapod a találatokat az neked csak jó lesz. A fizetségnél az sem mindegy, hogy a klikkolt hirdetés tartalmi (kulcsszó, kulcsszó párok) vagy mennyiségi alapon került ki az oldaladra. A rendszer tartalom függően adagolja a hirdetéseket, de előfordulhat, hogy nem jut neked a tartalmi megjelenítésből. Persze akkor is kapsz valamit, valami nem témába vágó hirdetést, ami nem penget annyira. Volt már olyan időszakom amikor egy témában egyszerűen alig kaptam tartalmi kötődésű hirdetést és akkor nemcsak kevesebb volt a klikk, de az érte kapott pénz is kevesebb volt (átlagban értve). Ezért írtam, hogy a megjelenítők is versenyeznek.

Az is tapasztalat, hogy a bevétel ugyanolyan tartalom mellett is hosszútávon dinamikusan nő. Amióta beléptem a rendszerbe nálam ez a tendencia, pedig a tartalom már régen nem bővül jelentősen, mivel 2006 márciusától nagyon megszűröm a bekerülő linkeket (tartalmat).

Egy biztos. A rendszer intelligens, eredmény centrikus és (eddig) jól működik. A múltbéli partnerprogramokhoz képest elképesztő az eredményessége. Véleményt pedig, csak min. 2-3 havi tapasztalat után alkoss. Ha pedig negatív véleményed alakul ki, akkor nézz utána, hogy mindent megtettél e az eredményességért. Apró változtatások is nagyot tudnak befolyásolni.

Szakembereknek: szándékosan nem használtam angol vagy szakkifejezéseket, hogy a laikusok számára is érthető legyen a dolog.

Üdv.
HunVista.hu admin
www.HunVista.hu

ui. lehet, hogy tényleg megírom már én is a saját ismertetőmet - végre
7

Pénzkeresés az Interneten - Google Adsense

Zolee5 · 2006. Dec. 28. (Cs), 01.51
Lényeg a lényeg, valóban sokan vannak akik akár ezt a programot, akár mást viszonylag hamar feladnak, éppen ezért tökéletesen egyetértek az Admin hozzászólásával:

"Véleményt pedig, csak min. 2-3 havi tapasztalat után alkoss. Ha pedig negatív véleményed alakul ki, akkor nézz utána, hogy mindent megtettél e az eredményességért."

Ne várjon senki csodát, nagyon apró változások is nagyon sok pénzt hoznatnak. Folyamatosan törekedni kell a látogatottság növelésére, arra hogy az oldalon jól fizető hirdetések jelenjenek meg, illetve arra is, hogy megfelelően legyen optimalizálva az oldal és ezáltal a TOP10-ben legyen a Google vagy a Yahoo, illetve más keresők oldalain. Nagyon összetett dolog ez a hirdetési rendszer, nagyon sokmindenre kell odafigyelni, de azt gondolom akinek a pénzkeresés az interneten szimpatikus terület, ezt a programot nem hagyhatja ki. Nagyon jól meg lehet belőle élni, ha az ember komolyan ráfekszik és megérti a működését.
8

Nem biztos

HunVista.hu · 2006. Dec. 28. (Cs), 12.14
Zolee: Ne tévesszük meg a kezdő mestereket (remélem nem sértődsz meg). Az általad említett kulcsszavak "insurance, trading, credit cards, affiliate marketing, online dating" magyar oldalakon nem fognak sokat hozni a konyhára. Ennek két oka van.
1. Mivel ezek angol kifejezések ezért mögöttük nem hazai hirdetők lesznek. Ha a hirdető úgy állítja be hirdetését akkor a földrajzi elhelyezkedés vagy nyelvi beállítások miatt lehet, hogy meg sem fog jelenni az oldalon.
2. Ha meg is jelenik, csak akkor fog sokat hozni a klikk, ha a klikkelő a hirdető szempontjából kiemelt földrajzi területről tévedt hozzánk. Pl. egy angol biztosító társaság nem fog sokat fizetni egy magyar netező klikkeléséért, mivel neki egy magyar nem potenciális ügyfél jelölt. Ha viszont úgy hozta a sors, hogy szerencsésen megjelent a hirdetés és egy angliából internetező klikkel rá az angol biztosító társaság hirdetésére a te oldaladon, akkor már megkapod érte a rendes lóvét.

Dehogy én is egyetértsek veled valamiben: valóban rá kell feküdni és meg kell érteni a rendszert. Azért itt hozzáteszem, hogy nem kell megijedni az újonnan csatlakozóknak! Az adsense simán odasimul mindenkihez, mi csak a lelki világát boncolgatjuk :)

Üdv.
HunVista.hu admin
www.hunvista.hu/
www.hunvista.hu/blog/
9

:)

Zolee5 · 2006. Dec. 28. (Cs), 13.06
Pontosan. A jól fizető kulcsszavak, például insurance ( biztosítás ) valóban sokkal több pénzt hoznak ha például angliából klikkelnek rá , nem pedig magyarországról, ezt valóban nem említettem , de erről a Google Adsense programról többszáz oldalas könyvet lehetne írni, így minden nem fér ide a fórumba :):)

Üdv : Zolee
10

Kifizetés, bosszantó...

mATTIAS · 2006. Dec. 28. (Cs), 13.19
Nekem az egyetlen dolog ami nem tetszik az az a folyamat amíg készpénz lesz a virtuális számlámon lévő egyenlegből. Minden működik tökéletesen, csak nagyon lassú.

Kiküldik a csekket, 3 hét, és megérkezik, elszaladok a CityBankba, magas kezelési költség mellett 2! hónap mulva kapom kézhez a pénzt!

Nállatok, vagy más banknál milyen gyors ez a folyamat?
11

Csekkről

HunVista.hu · 2006. Dec. 28. (Cs), 16.08
Ez csak a kezdetben van így. Ha beállt a dolog akkor rendszeresen jön a pénz nekem pl. minden hó 12.-e környékén. Eleinte nem volt ez így beállva, hanem össze-vissza 12.-e és 25.-e között jött valamikor. Én az OTP-ben váltom be a csekket és ott nincs kezelési költség. Ellenben tudom én is, hogy van ahol 35-40 dollárt is felszámolnak. Innen ki köl fordulni és keresni egy másik bankot, de azt hiszem OTP mindenhol van.

Az OTP-ben egyébként azonnal adják a lóvét, csak aláíratnak veled egy papírt, hogy ha gond lesz a pénz lehívással akkor vissza fizeted. De ilyen gond nincs.
Egyébként már számlára is lehet utaltatni a keresetet.

Üdv
HunVista.hu admin
12

Csekk

Zolee5 · 2006. Dec. 28. (Cs), 16.37
Mattias !

Mi a lassú ebben ? Akárhova mész melózni, mindenhol havonta egyszer kapsz fizetést :))

Ha komolyan foglalkozol a Google Adsense-el, minden hónapban meglesz a 100 dolcsid, efelől megnyugodhatsz. A csekket én is csakúgy mint Admin is írta 11.-12.-e körül szoktam kapni. Én a K&H-ban váltom be, ott sem vonnak le semmi kezelési költséget.

Szóval nem kell parázni, csinálni kell és várni a postást minden hónap 10.-e körül :)

http://penzkereses.zolee.org/gyik_mikor_kapom_meg_a_penzt.php

Üdv : Zolee
13

Adózás és egyebek

jeti · 2007. Jan. 12. (P), 00.06
Köszönöm mindenkinek a segítségét! Már a felhasználási feltételeket tanulmányozom, de még mielőtt jelentkeznék, lenne egy utolsó kérdésem.
Hogy kell adózni ez után a jövedelem után? Milyen magyar jogszabály vonatkozik erre a pénzkereseti módszerre? Mit fontos tudni még magyarországi viszonylatban?
Hunvista... mondtad, hogy egy időre ki voltál tiltva a rendszerből. Szólnak a tiltás előtt e-mailben? Van időd kijavítani a hibát? (Elmondanád, hogy miért tiltottak ki? Erre a kérdésre nem fontos válaszolnod.)
14

Bevallott jövedelem

janoszen · 2007. Jan. 12. (P), 01.23
Elvileg jövedelemként be kell vallanod.
15

Pénzkeresés az Interneten - Google Adsense

Zolee5 · 2007. Jan. 12. (P), 10.14
Szia jeti!

Adózásnál úgy tudom, külföldről származó jövedelemként kell feltüntetni, és kétféleképpen adózhatod le, vagy külön, vagy együtt a "rendes" jövedelmeddel, tehát össze lehet vonni. A két esetben más-más az adókulcs, így ki kell sakkozni, hogy a jövedelmedhez képest, mikor jársz jobban , ha együtt vagy ha külön adózod le.

Kitiltásról annyit, hogy én pl levelezésben állok a Googleval és nekem egyszer pl küldtek e-mailt, hogy egy bizonyos weboldalamon nem megfelelően használtam a hirdetési formákat, és mondták hogy van rá 3 napom hogy kijavítsam. Ha ezt nem teszem, akkor azon a weboldalon nem jeleníthetek meg hirdetéseket. Természetesen hamar kijavítottam és nem lett baj. Szóval nekem pl ilyen tapasztalatom van.

http://penzkereses.zolee.org/

Üdv: Zolee
16

beszervezés

jeti · 2007. Jan. 12. (P), 13.03
Tévedtem, nem ez volt az utolsó kérdésem. :-)
Mennyit fizetnek, ha beszervezek valakit magamhoz? (Indirekt: Többet, mint a hirdetésre kattintás?) Miért fizetnek? A regisztrációért, vagy az általam beszerzett tag jutalékának az x%-át kapom meg.
22

beszervezés

Fekete Ferenc GDA · 2007. Jan. 12. (P), 13.21
ez nem pilótajáték:)
Ha eléri a 100 dollárt, akkor te is megkapod. ennyi(régebben így volt, most nem tudom) más jutalékot nem kapsz.
17

biztonság

jeti · 2007. Jan. 12. (P), 13.04
Sebezhetőbb lesz-e ezáltal a honlapom, ha a tagok bejelentkezve bóklásznak az oldalon? Pl.: egy Google hibát kihasználó támadás miatt.
18

nyomon követés

jeti · 2007. Jan. 12. (P), 13.04
Mennyire leszek én, illetve a látogatóim nyomon követve, megfigyelve?
21

Teljesen

janoszen · 2007. Jan. 12. (P), 13.20
Abszolute totálisan. Gyk. mindent megtud(hat) a látogatóidról. Hogy mire használja ezt a tudást, az már más kérdés.
19

saját hirdetési rendszer

jeti · 2007. Jan. 12. (P), 13.05
Lehet saját hirdetési rendszerem? Mi a helyzet a banner cserékkel?
23

Hogyne lehetne

janoszen · 2007. Jan. 12. (P), 13.22
Hogyne lehetne, csak senki nem fog nálad hírdetni. Hacsak nem valami nagyobb portált üzemeltetsz és egyéni megállapodásokat kötsz. Egyébként auditált látogatófigyelő kell hozzá, szóval az nem kispálya.

A bannerekre gyk senki nem kattint rá és még el is rondítod az oldaladat vele, úgyhogy majdnem hogy magadat bünteted vele, ha kirakod. :D :P Ráadásul a reklámszűrők ki is szűrik.
24

Negatív vélemény

Kenguru · 2007. Jan. 13. (Szo), 02.19
3 hónapig voltam Adsense program használó. A második hónap közepén meg volt a 100$. A Google 1x szólt hiba miatt amit javítottam másnapra. Nem előre szóltak... Letíltás és utánna jött a mail. Javítás után gyorsan vissza állt a rend. A csekk nem jött meg. A reklamáló levelem után 1 héttel lekapcsoltak. Majd a további reklamálásomra nem megengedett klikkelésekre hivatkoztak, de nem voltak hajlandók ezt részletezni üzleti titokra hivatkozva. Gyakorlatilag ingyen hirdettem a Google számára....

Nem voltam elragadtatva a módszerüktől.
25

Mi volt a hiba?

Jano · 2007. Jan. 13. (Szo), 11.18
Többen is írtátok, hogy a Google reklamált valamilyen hiba miatt. Le tudnátok írni?
28

gond

Kenguru · 2007. Feb. 1. (Cs), 00.59
Nálam az volt a gond hogy sok kattintás volt azonos IP-ről. Erre való hivatkozásal vettek le 80-90 dolcsinál. Hiába reklamáltam, arra hivatkoztak, hogy üzleti titok, nem adják ki a pontos infót.

A saját nyomozásom alapján kiderült a turpisság. A szolgáltató 16 IP-vel lát el többszörös mennyiségű előfizetőt. Hát az IP meg nagy valószínűséggel azonos volt.....
26

Pozitív! ;)

Patai László · 2007. Jan. 13. (Szo), 11.30
Nekem jó tapasztalataim vannak. Nem kell vele trükközni és akkor nincs gond. Fizetnek rendesen. Eddig ( majd egy éve ) nem volt gond. Na persze vannak azok, akik úgy gondolják, hogy nem nehéz átverni a google-t, hiszen csak egy JS. Simán meg lehet csinálni, hogy minden látogatónál vagy csak random klikkeljen. Több helyen is láttam már ilyet. 1. ha én látom, más is. 2. szerintetek a google ezen rendszerét hány ezer ember használja, biztos más is gondolt már erre és a google valószínű fel van készülve. Ez nem célzás volt, nem azt mondom, hogy csaltál és azért tiltott.

A trükközést nem ajánlom. Én úgy gondolom, hogy ha úgy kezelem őket, mint egy üzleti partnert, akkor nincs gond.
27

Ajánlok figyelmedbe egy oldalt

kaixo · 2007. Jan. 19. (P), 13.54
Ha még nem találtál rá, akkor azért figyelmedbe ajánlanám a http://webni.innen.hu/AdSense oldalt meg az onnan elérhető többszáz hozzászólást, ami úgy általában jól tükrözi az AdSense tartalomszolgáltatók véleményét / tapasztalatait a rendszerrel kapcsolatban.
29

Aki nem ellensége a saját pénztárcájának...

HunVista.hu · 2007. Már. 15. (Cs), 09.42
... az klikkoljon, mert elkészítetem én is az Adsense ismertetőmet.
31

Adsense változások

HunVista.hu · 2007. Május. 15. (K), 11.33
Az újaknak írom: hogy már a Google fiókból is elérhető az Adsense!

>>> "Adsense ismertető - internetes pénzkeresés"
32

Google Adsense

ghostbuster · 2007. Május. 22. (K), 16.27
Sziasztok!

Látom vannak akik ódákat zengenek az Adsense-ről.
Én 2005 elején csatlakoztam és azóta sem gyűlt össze a 100 dollár. Én nem trükköztem, nem csaltam,mégis több az oldalamról érkező kattintást érvénytelennek vett a Google és természetesen azokért egy fillér sem jár. Amikor reklamáltam, azt a választ kaptam, hogy azok érvénytelen kattintások voltak ezért nem jár érte egy fillér sem. Azt már meg sem kérdezem, hogy mi az érvénytelen kattintás az ő olvasatukban, mert gondolom az az érvénytelen kattintás amit ők annak tartanak.

Töröltem is az oldalaimról a Google hírdetéseket. Senkinek sem adok ingyen reklámfelületet, még a Google-nak sem!
33

Adsense kerdes

zoliky · 2007. Május. 29. (K), 13.34
A napokban regisztraltam a Google Adsense oldalan. Ma felraktam a reklamokat a web oldalamra.
Meg szeretnem kerdezni mit jelent a kovetkezo uzenet amikor belepek az Adsense accountba:

Your payments are currently on hold. Action is required to release payment. More details.

Valamit csinalni kell, vagy csak varni ?

Koszonom!
34

More details

attlad · 2007. Május. 29. (K), 16.32
A "More details"-t kéne elolvasni.
35

Hmmm...

zoliky · 2007. Május. 29. (K), 18.36
Hat a more details-ban valami olyasmit ir (ha jol ertem), hogy akkor kell Hold-ot csinalni ha megvan a 100 USD. Vagy esetleg tevedek ?

Gondoltam ha mar letezik egy thread megkerdezem olyan szemelytol aki mar hasznal Adsens szolgaltatast. En csak egy napja hasznalom
36

Szüntesd meg a fizetés...

HunVista.hu · 2007. Május. 31. (Cs), 18.49
...visszatartását, mert addig ha elérted a 100 dolcsit, akkor sem fogják küldeni a csekket.
37

[off-topic]

zoliky · 2007. Jún. 1. (P), 16.48
Nem tudjatok veletlenul, letezik egy olyan szkript amely segitsegevel meg tudom figyelni milyen IP klikelt a reklamra es hany orakor ?

Koszonom!
38

Adsense klikk ellenőrzés

HunVista.hu · 2007. Jún. 3. (V), 13.20
Adlogger nevű script, keress rá gugliban, ez direkt arra van.
39

Koszi

zoliky · 2007. Jún. 5. (K), 13.58
Kuldtem levelet Google-hoz es azt mondtak ne hasznaljak ilyen logger programokat. Nekem az a benyomasom, hogy nem szeretik ha oket szimatolom. Ugy gondoljak, hogy csak nekuk van joguk megnezni, kik latogatjak a reklamokat.

Egyenlore nem rakok fel logger programot, ha valami gyanusat eszlelek akkor szolok nekuk.
42

Google adsense

szeszterke · 2007. Dec. 28. (P), 16.47
Sziasztok!
Nemrég jöttem rá, hogy ezzel az Adsense-el lehet pénzt keresni. Egyelőre még nincs weboldalam, csak egy kezdetleges blogom, emiatt csak érdeklődök és még nem csináltam semmi említésre méltót. Találtam egy weboldalt amelyik meggyőzött, hogy kellene használjam ezt az adsense-t. Úgy gondoltam becsületességi alapon csatlakozom hozzájuk, elvégre ők győztek meg. Na de mit ad isten, eltűnt az oldal. Csak hibajelentést ha rá akarok menni. Azóta keresem - kb 1-2 hete - de nem jött helyre. Gondoltam akkor lesz ami lesz keresek valami másat. Találtam is, viszont mikor ráklikkelek a csatlakozásra megint csak hibakód jelenik meg. Történt valami ezzel a jó ki spénzkereseti lehetőséggel pont most amikor én is ráakadtam? Ha van egy használható liknetek küldjétek el nekem, kérlek. Még egy kérdés: wordpress blogra is lehet adsens hirdetéseket feltenni?
43

„Ne ess pánikba!” :)

Joó Ádám · 2007. Dec. 29. (Szo), 02.25
Az Adsense-zel nem valószínű, hogy bármilyen probléma is volna, van mögötte egy nagyobbacskának nevezhető cég :) Szerintem próbálkozz it: https://www.google.com/adsense/

Természetesen Wordpresses oldalon is lehet használni.
45

Egyszerű kérdések

B1T3 · 2008. Dec. 30. (K), 19.02
Hogyan vehetem fel a kapcsolatot a Google céggel, illetve az AdSense programmal kapcsolatos illetékesekkel?

Másik kérdésem:
A hirdetések számát illetően egy oldlaon belül hogyan értelmezhetem?
Három lehet egyszerre megjelenítve, vagy az egész weblapon helyezhetek el összesen hármat? (A linkgyűjteményen és keresésen kívül.)
44

Nálam is bevált!

Tanul0 · 2008. Dec. 30. (K), 08.38
Nálam is bevált az adsense, bár elég érdekesen működik a kattintásszámlálás/érték.
pl: egyik nap 3 kattintás 1.8$, másik nap 9 kattintás 0.4$
46

Eddig működik

tunet · 2009. Jún. 22. (H), 10.00
Komolyabban 3 hónapja kezdtem el vele foglalkozni és várom az első kifizetést. Átutalásos megoldásnál mikor érkezik meg? Elvileg a napokban kellene jönnie, ha májusban meglett a 100USD. Ugye?
Sokat remélek tőle, szeretném elérni a napi 20 dolcsit, azzal eléggé meg lennék elégedve, de most csak a napi 2-3USD jön még. Kétszer volt 4 USD/nap.
Szeretném megkérdezni, nem tudom itt megtehetem-e, hogy a Google Adwords-szel hogyan lehet emelni az oldalaimon megjelenő hirdetések értékét valami konkurrens hirdetés szűrővel? Ilyesmit olvastam, de nem értem, nem jelentkeztem még az adwords-re. Köszi.
47

Tanulmányok

tunet · 2009. Jún. 22. (H), 10.04
Régen volt a Goldmann Dávid féle e-book erről a pénzkereseti módról, amiben nagyjából le volt írva, hogy mi ez.
Most találtam a Nagy Adsense tanulmányt, ami állítólag mindent elmond, hogy hogyan lehet ezzel hosszútávon pénzt keresni és ami fontos: stabilan. Ismeri valaki ezt a könyvet? Érdemes befektetni?
49

adsense tanulmány

Markyh · 2009. Júl. 13. (H), 16.36
Hello!
olvastam, hogy érdeklődsz a nagy adsense tanulmány felől.
Én is így voltam vele, érdekelt a dolog, valamelyest van tapasztalatom, kicsit félve rendeltem meg, mindenesetre a kíváncsiság erősebb volt.
Jól tettem.
Jól tettem, hogy megrendeltem, mert rengeteg új infót kaptam belőle, nem mellesleg jól rendszerezve.
Online fizettem reggel, estére már a mailemen is volt a könyv, éjszaka elolvastam, másnap már nyomtam is az ipart:)
Ráadásul az ára miatt sem kockáztattam volna sokat, mert ugye az elenyésző a ma piacon található könyvek között:)
így hát megvettem.

http://adsensesiker.com/HUP213

ezen a cimen olvashatsz róla egy kicsit, érdekes:)
üdv
Markyh
50

!!!!!!!!!!!!!!!!!

carstepPCE · 2009. Júl. 13. (H), 17.32
Azon gondolkodom, nehogy feljelentsem az oldalt, amit idelinkeltel. Szerinted van meg ember, aki bedol ennek?

Ugyanis az oldal mindossze arrol szol, hogyan ejtsuk at az emberek!!!! Lehet atkuldte meg minden, de mi a francnak kell megadni az teljes lakcimemet, hogy egy emailben megkapjak egy konyvet!!!! Szerintem senki ne nezze meg az oldalt!!!! amig nem bizonyitjak erdemlegesen, hogy valos szolgaltatasrol van szo, mert most nem ugy tunik!!!!!

szerk. ha tevednek toroljetek ezt a hozzaszolast

-cs-
Sanyi
51

Érdekes

Poetro · 2009. Júl. 13. (H), 17.44
Érdekes egy olyan oldalt reklámozni ami csak azt nem írja oda, hogy innentől neked minden reggel 100 kiló spam-et küldünk az email címedre, ezért legjobb ha megadod.

A másik dolog, hogy ezt a tanulmányt Hardi Sándor követte el, akinek nem feltétlen bíznék a szavában, a neten róla található anyag alapján.
52

!!!!!!!!!!!!!!!!!

carstepPCE · 2009. Júl. 13. (H), 17.45
szivembol beszelsz!!!

-cs-
Sanyi
48

Konkurens hirdetés szűrő

tunet · 2009. Jún. 22. (H), 10.35
Elnézést, meg is találtam itt:
http://adsense.google.com/support/bin/answer.py?hl=hu&answer=21593

Nem vagyok biztos benne, hogy ezzel lehet emelni a weboldalamon megjelenő hirdetések értékét, ha csak a konkurenciát szűröm ki vele...
53

Hivatásos webmesterek

SimonTheSorcerer · 2014. Jún. 26. (Cs), 16.52
Hozzászólás törölve

Köszönjük, hogy a saját Facebook csoportod hirdetése kedvéért felélesztetted ezt az ősrégi topicot a 4 órás regeddel, legközelebb próbálj meg valami értékteremtő dologgal hozzájárulni a közösséghez, mielőtt kéretlen reklámozásba kezdesz. - janoszen
54

adsense

adam83 · 2015. Szep. 1. (K), 23.08
Nem számol semmit,szerintem egy átverés az egész.Egyre többen látogatják az oldalam,és semmit nem számol.Átverés ez az egész :(