ugrás a tartalomhoz

Google Analytics - visitors host name

Max Logan · 2006. Dec. 12. (K), 11.51
Google Analytics-ben hol lehet megnézni az látogatok hostját és IP-jét? (Mert amit ő hostnak mond, az az adott oldal elérése, de arra semmi szükségem ...) Végülis egy olyan listára lenne kellene, mint a statgép.hu Látogatók listája menüpontja amit kiad. A lényeg, hogy a google analytics-ben szükségem lenne egy olyan lekérdezésre, ahol látom a következő adatokat: időpont (óra:perc), hostnév és/vagy ip, oprendszer és böngésző verzió.
 
1

pedig ott van

dummy · 2006. Dec. 12. (K), 13.40
ha ezt kerested.
All Reports
-Marketing Optimization
--Visitor Segment Performance
---Network Location
2

Ezt én is megtaláltam ...

Max Logan · 2006. Dec. 12. (K), 13.56
... de nem ez kell. A G.A.-ből kellene nekem egy lekérés ilyen formában. Szóval ezeket az adatokat akarom látni ilyen táblázatos formában, csak a G.A. adatbázisa alapján.
3

GA

Anonymous · 2006. Dec. 12. (K), 15.46
Régóta használom a GA-t, ezért bizton állítom: ilyen részletes riportokat a GA nem tud. Nem is arra való: trendeket, aggregált adatokat tudsz vele látványos eszközökkel elemezni. Egyed szintre nem lehet benne lefúrni. Mivel ez néha hiányzik, ezért használok egy kiegészítő belső statisztikát is az oldalaimon.
4

Kár ...

Max Logan · 2006. Dec. 12. (K), 16.38
... hogy ez hiányzik belőle. Nem életbevágó a dolog, csak ezt hiányolom. Egyébként én a statgep.hu-t használom (részben) publikus statnak (csak hét mégsem olyan stabil, mint a G.A., sajnos ...) és a G.A. meg teljesen saját használatra. Azért hiányzik ez a funkció, mert így a G.A. adatai alapján nem lehet visszakeresni egy adott embert, mert csak adott várost vagy szolgáltatót lehet megnézni.