ugrás a tartalomhoz

js fuggveny lathatosag?

Anonymous · 2006. Dec. 8. (P), 15.18
Udv!

A problemam a kovetkezo. Adott egy sajat.js es egy editor.js. A sajat.js-ben van egy fv, amit hasznalni szeretnek az editorban (ami egy gples oops okossag). az adott gombnyomasra elhelyezem a fvhivast, ami le is fut rendben, de hibauzenetet kapok: fuggveny is not defined!

A sajat.js-t biztosan betoltom az oldalba (es hamarabb mint az edirort), mert mas benne levo dolgokat az oldal egyeb reszein tudok hasznalni.

A kerdes eleg egyszeru, hogyan kene ezt ravenni, hogy mukodjon?

koszi
 
1

az editorban kellene?

TeeCee · 2006. Dec. 8. (P), 18.38
Nem lehet, hoyg az editorban valahogy regisztrálni kellene a gombnyomáshoz tartozó függvényt? Mert én már láttam editort, de ott speciel úgy működött a dolog...
Ugyanazt a függvényt eléred máshonnan? Mert egy cseles nevű függvényt könnyen el lehet írni és akkor is ezt a hibaüzenetet kapod ;)

Egyébként meg tudod: segítene, ha láthatnánk valamit az oldalból, jobb lenne, ha felraknád vhova, hogy ránézzünk, ha lehet... ;)
2

A teljese kod tul nagy

Anonymous · 2006. Dec. 9. (Szo), 13.24
A teljes kod tul nagy, ezert azt nem tudom megmutatni... de reszleteket siman:

a sajat:

function postform(obj,url,ln) { ... }
az editor (www.fckeditor.net):

FCKSaveCommand.prototype.Execute=function(){
  var A=FCK.LinkedField.form;
  alert("Save");
  postform(A,'ajax.php','leadcontent');
  return false;
}
Az alert felugrik szepen, es elojon a hiba: 'postform is not defined!' Ha a htmlbol hivatkozok a postformra (rakotom egy elem onclickjere pl) akkor mukodik.
3

A megoldas

Anonymous · 2006. Dec. 9. (Szo), 22.49
Az editor sajat iframe-t nyitott maganak, ennek kapcsan az eredeti oldalban hiaba toltottem be a sajat javascriptemet... :)