ugrás a tartalomhoz

Extra.hu: 1GB+PHP+Domain+NoReklám Ingyen!!

Anonymous · 2006. Dec. 7. (Cs), 21.16
Az extra.hu-n regisztrált oldalakoz mostmár hozhatod a saját domain-t is.
Mit szóltok hozzá? Van valakinek tapasztalata?
 
1

Tapasztalat ...

Max Logan · 2006. Dec. 7. (Cs), 21.31
... az van. Lehet, hogy ingyen tárhely van, 1GB, reklám nélkül, de ők voltak az egyik motiváció, hogy saját domain-em és fizetett tárhelyem legyen. Volt olyan, hogy 1 hónapon keresztül az FTP elérés siralmas volt. 98 Byte (!) felmásolása 5 percig tartott, amiből 4 perc 55 másodperc volt a szerver válaszára várással telt el (a másolás 1 mp alatt megtörtént és majd 5 perc várakozás). Szóval nekem meglehetősen rosszak a tapasztalataim. Bár ez már hónapokkal ezelőtt volt. Azóta volt már fejlődés, ahogy láttam az admin felületen, de nem szándékozom többet ilyen free szolgáltatókkal kezdeni. Eddig az a tapasztalat, hogy a free szolgáltatókkal csak a szívás van. Vmi biztosan nem (úgy) megy amit (ahogyan) használni szeretnél (szeretnéd).
2

változás

Hodicska Gergely · 2006. Dec. 7. (Cs), 23.29
Szia!


Szerintem érdemes lehet kipróbálnod, mert most új csapat csinálja (a szomszéd szobában ;)), ha bármi gondod van, jelezd bátran.


Üdv,
Felhő
3

Ok

Max Logan · 2006. Dec. 8. (P), 00.19
Bár én már saját oldalt nem teszek fel free tárhelyre (mivel már van fizetett), de egyik ismerősnek ott van egy oldala, amit vmilyen szinten én tartok karban. Akkor megvizslatom, hogy milyen az új rendszer. Egyébként mi az oka a csapatvátásnak? A blogdreams-et is átvette az új csapat vagy azt még a régi fejlesztni? (Nem mintha használnám, mert nemtetszik, csak kíváncsi vagyok.)
4

eddig csak a felület változott...

tiku I tikaszvince · 2006. Dec. 8. (P), 10.49
Dicséretes, hogy mindenből (Apache, PHP, MySQL) a legfrissebbet biztosítják, de azért egy szoftver frissítéskor érdemes lehetne egy full mentést készíteni. Vagy értesíteni a felhasználókat, hogy saját jól felfogott érdekük, hogy a váltás időpontjáig készítsenek biztonsági mentést...
Nyáron volt egy nagyobb váltás (MySQL 4.0->5), akkor a teljes adatbázisom eltűnt. Azóta készítek rendszeresen biztonsági mentést.

Remélem, hogy az új csapatnak végre eszébe jut, hogy egy fórum beüzemelése sokat segítene a felhasználók felmerülő problémáinak megoldásában. Főleg az induláskor egyszerűen semmilyen kontaktot nem találtam, ahol a kérdéseimre választ kaphattam volna. Ma már legalább egy e-mail címet találhat, aki nagyon keres.

Tudom, hogy ingyen van meg minden, de ha még egy-két Apache modul is be lenne kapcsolva (itt most főleg a mod_rewrite-ra gondolok), én még a lassú ftp-t is megbocsájtanám.

tikuVoltam
5

hehe...

amonrpg · 2006. Dec. 8. (P), 12.51
Fogalmazzunk úgy, hogy most már újra foglalkozik vele valaki... :D
6

ingyenhosting.hu

moszinet · 2007. Júl. 30. (H), 22.06
az extra.hu-hoz hasonló szolgaltatást ajánl(ok) :www.ingyenhosting.hu