ugrás a tartalomhoz

mit hogy?

drey · 2002. Aug. 28. (Sze), 18.08
sziasztok!
namondjuk olyat lehet-e valahogy php-vel elérni, hogy egy adott könyvtárban lévő összes fájlt beinklúdozza szépen egymás után??? és ha lehet akkor hogy - főleg ez érdekelne :))

köszi
drey
 
1

Re: mit hogy?

alex · 2002. Szep. 1. (V), 09.12
Hi!

Beolvasol ciklussal egyenkent minden file-t es eltarolod egy tombben, majd a egy masik ciklussal include-olsz. Lehetne elvileg mindezt egyszerre is... Javitsatok ki, ha tevedek:)

Alex
2

Re: mit hogy?

drey · 2002. Szep. 2. (H), 18.27
Alex: nos ez jó lehet, de nem az igazi. sőt... lehet hogy én értettem félre valamit a mondókádban (igazából a ciklus-téma nem az erősségem), de szerintem inkább rosszul vázoltam fel a problémát. szóval arról lenne szó, hogy van egy "akarmi" nevű mappa és az kell, hogy abba bármennyi anyag van is, az összeset includolja be! mondjuk így akkor már egész más a kérdés asszem :)
drey
3

Re: mit hogy?

alex · 2002. Szep. 3. (K), 13.58
Nos, akkor kiegeszitem az elozot annyival, hogy a ciklus nem veszi figyelembe a konyvtarban a . es .. -okat (egyreszt mert azok ugyis konyvtarak, masreszt a biztonsag kedveert meg kell adni, hogy kihagyja), csak azokat, amik file-ok es addig porog, amig talal valamit: tehat mindent be fog olvasni a konyvtarbol, ami file...