ugrás a tartalomhoz

reddit... ez még szánalmasabb, mint a google+facebook+chatgpt együtt :D

mind1 valami név · 2023. Ápr. 10. (H), 17.42
Mindegy... az idiotizmus tarol mindenhol. :(
Ez a legújabb: regisztrálsz, majd várj x napot, mire írhatsz. Csak erről elfelejt értesíteni a rendszer, csak annyit látsz, hogy amint beküldted a negyedóra alatt begépelt posztot, egy másodperc alatt visszakapod, hogy kimoderálták. Ok nincs.
Majd 10-15 perc elteltével érkezik egy privát üzenet ugyanattól az automatától, hogy friss regisztrációval nem posztolhatsz.
Anyád, az...
Ugyanennek a suttyóságnak egy másik verziója van a prohardveren: amíg újnak számítasz, nem írhatsz olyan topic-ba, ahová nem írt valaki utánad. Ha egy évig nem ír senki, akkor egy évig. OMFG.
Ugyanők (meg még sok más hülye is): IP cím alapján képesek blokkolni. Végleg. Hogy aki kicsit ért hozzá, az kb. 10mp alatt jut új címhez, aki meg az övét legközelebb megkapja, az csak néz... hát az kit érdekel? :D (évekig gyűjtögettem a logokat, tíz év alatt kb. négy vagy öt IP címet kaptam meg többször, a többi egyedi volt)
Komolyan mondom, ha a hülyeség fájna, ezek mind ordítanának.
 
1

Ugyanők (meg még sok más

kuka · 2023. Ápr. 11. (K), 10.42
Ugyanők (meg még sok más hülye is): IP cím alapján képesek blokkolni. Végleg.
Lásd deviantart. Volt egy fiókom náluk, aminek gyakorlatilag csak a kedvencek funkcióját használtam és pár tetsző, igényesen kidolgozott kézi rajzot jegyeztem fel. Soha semmit nem töltöttem fel, senkinek nem írtam, még ha az említett rajzok alkotói írtak is, hogy megköszönjék, hogy felvettem a művüket a kedvenceim közé, szó nélkül hagytam őket. Aztán egyszer valami kísérletezés alkalmával egy ingyenes proxyn keresztül jelentkeztem be. Azonnal kaptam egy e-mailt, hogy spamelés bűne miatt ki#@$%tak és ne fáradjak fellebbezéssel, mert ez úgyis végleges.

Sajnos a felhasználók szívatása manapság menő üzletpolitika.
2

Ezt a fészbúk is csinálja,

mind1 valami név · 2023. Ápr. 11. (K), 11.49
Ezt a fészbúk is csinálja, bár nem pont ebben a formában: regisztrálok, rögtön kivág, hogy megsértettem a szabályokat. És nem tudom, mit tud lekövetni, mivel erről a gépről volt egy darab valós profilom, amit három hete töröltem. Mellé akartam egy másikat, mert untam az életveszélyes fenyegetések kerülgetését (ki tudja, melyiket lehet komolyan venni és név alapján nem nehéz engem megtalálni. :D )
Szóval igen... ez már üzletpolitika mindenütt. Sajnos nem kap elég nagy nyilvánosságot vagy ha igen, a többség nem törődik vele, mert őket nem érinti.
3

stackoverflow - ez se rossz

mind1 valami név · 2023. Ápr. 11. (K), 18.36
Igaz, ez inkább a közö(n/s)ség hülyeségéről árulkodik.
https://stackoverflow.com/questions/66941391/intellisense-for-firefox-addon-development-in-vscode

A kérdés szerintem érthető. Az első válasz, nulla szavazattal, semmit sem ér. Van egy másik is, per pillanat -1 szavazattal, mert biztos hülyeséget írt aki írta.
Ehhez képest nálam bejött, mióta lefuttattam azt a parancsot (npm i @types/firefox-webext-browser
) azóta a vscode megtalálja a browser objektumot/namespace-t és tudja sorolni az attribútumait, metódusait/függvényeit.

Nem az első és nem is az utolsó eset, hogy rossz választ elfogadnak, a jóra meg azt írják, hogy hülyeség. :)


Ui: az ominózus poszthoz nincs közöm, két éve kérdezte valaki, idén válaszoltak rá, én csak kipróbáltam azt ami valaki szerint rossz válasz. :)
4

Kellett nekem ezektől

mind1 valami név · 2023. Ápr. 25. (K), 10.41
Kellett nekem ezektől kérdezni. Már megint jött valami agyhalott mínuszolni, de nem mondaná meg, mégis mit akar. :D
Mi lett ebből az egykor egész jónak induló stack* családból is... :(((