ugrás a tartalomhoz

Medalhunter vélemény

Radon · 2021. Jún. 29. (K), 15.32
Sziasztok!
Szeretnék véleményt kérni a medalhunter.hu-ról.
A weboldal egy élménymegosztós blog-közösségi oldal. A legtöbb funkció csak regelés után érhető el, de a bejegyzések belépés nélkül is olvashatók.

Szeretném azt is megtudni, hogy ebben a bizalmatlan netes világban egy weboldal mitől lesz hiteles, és bizalomgerjesztő. Hogy a felhasználók merjenek regelni.

A rólunk részt, elérhetőséget, üzemeltetőt, szolgáltatót, az adatkezelésit, az ÁFSZ-t kitettem head-be, footer-be, a regeléshez, próbáltam minél jobban szem elé tenni. Van feedback rész is, és fizetve az SSL tanusítvány.
köszi.

A mobil verzióból még hiányzik 1-2 rész, az asztali design teljesen kész. Véleményezéshez írjátok oda légyszi, hogy miről nézitek.
 
1

A betűtípus nem feltétlen a

inf · 2021. Jún. 29. (K), 16.08
A betűtípus nem feltétlen a legjobb, de igazából ami engem kinézetre nagyon zavar, hogy túl vékonyak a betűk a bejegyzéseknél, és WQHD felbontáson bár olvashatóak, de elég miniatűrök. Szerintem nagyobb betűk és kevesebb oszlop vagy kevesebb szöveg jót tennének neki.
Magánál a HTML-nél szerintem a legnagyobb hiba, hogy inline stílus van, nincs szétszedve külön CSS fájlba és class-ként megadva. A másik szemet szúró hiba, hogy XHTML 1.0 és nem HTML5, illetve ennek valamennyire megfelelően nagyon szegényes a szóhasználat, szinte minden DIV-el van megoldva. A FONT tag már Isten tudja mióta deprecated, HTML5-ben pl egyáltalán nincs is. A kikommentezett HTML tagek sem keltenek valami jó benyomást.
Nekem annyira nem tetszik, hogy a facebook és a google nyomon követ, és nem kapok róla tájékoztatást, illetve az adatvédelmi nyilatkozatban sincs erről semmi. Az sem szimpi, hogy docx fájl az adatvédelmi nyilatkozat.
Most így ennyi, ami feltűnt, de annyira nem kenyerem a frontend.
2

Köszi az észrevételeket! A

Radon · 2021. Jún. 30. (Sze), 09.23
Köszi az észrevételeket!
A betűtípus tényleg kicsi volt, nagyítottam.
4 css fájlom van, ami kint maradt, az lustaság :)

A Google Analytics önmagában gond, vagy csak az, hogy nincs megemlítve? mert akkor beírom.
A facebookból csak a logint, és a share gombot használom, onnan nincs más, ez meg benne az ÁSZF-ben.
Akkor az adatvédelmit kirakom html-be is.
Köszi.
3

Nem gond, csak írd le az

inf · 2021. Jún. 30. (Sze), 22.34
Nem gond, csak írd le az adatvédelmibe.