ugrás a tartalomhoz

Webserver kábelneten?

ketyi · 2002. Jún. 5. (Sze), 14.05
Fontos kérdés manapság az adatátviteli közegek sebessége. Egy webservenek egyszerre igen sok klienst kell kiszolgálnia, ezért elengedethetetlen a nagyon gyors feltöltési sebesség. Itt a 10 Mbit/s körüli értékekre gondolok. Manapság ezt csak optikai hálozatokon, szerverparkokban lehet elérni.
Azonban a szerverparkok havi díja igen borsos egy egyszerű fejlesztő számára. Tehát körül kell nézni más téren. Az ADSL felhasználói végpontja köztudottan igen lassú feltöltésre, tehát marad a kábeltévés hálózat. Igen ám, de egy 384 kbit/s-os sebesség mire éleg. Én kipróbálom, hogy ez az ötlet sikertertelen, vagy lehet-e kezdeni valamit vele. A jelentkezők ne rejtsék véka alá véleményüket!
 
1

Re: Webserver kábelneten?

stpetrus · 2002. Jún. 6. (Cs), 09.32
Hali!!
Tood az a gáz hogy az ilyen végpontok csak a letöltés mijatt jók. A upc chellón 512K down-, ill. 16K uploadot biztosít pro sec. ezzel az átviteli sebességgel nem hiszem hogy beválna 1 sűrűn látogatott webboldal kiszolgálása. A másik pedig ..ha van regisztrált címed, ha jól toom a kábeltévések nem fogják neked fenttartani..úgyhogy marad az átirányítás, vagy a méterhosszú webcím.

üDV:::StPetrus
2

Re: Webserver kábelneten?

vjozsef · 2002. Jún. 6. (Cs), 13.06
Miert lenne a szerver hosztingnak borsos arA? Legdragabb hely havi 30 korul van, mig pl eRise-nal havi 20 brutto, ha jol tudom...