ugrás a tartalomhoz

Lassú Suckerfish menü IE-ben

tiku I tikaszvince · 2006. Szep. 8. (P), 14.07
Sziasztok!

Egy munkámban alkalmazni szeretném a suckerfish menüt, de explorerben van pár probléma. Pl.:
  • hihetetlenül lassan reagál a mozdulatokara
  • Néha még villan is egyet az egész
  • Esetenként előfordul az hogy az explorer egyszerűen megadja magát és bezáródik (ezt már valahol valaki más is panaszolta).
Az a tippem, hogy a csatolt JS kód lassítja be, a kollegám pedig magára a CSS kódra gyanakszik.

Más is tapasztalt hasonló problémát? Esetleg létézik, a "lenyíló menü" problémának olyan megvalósítása, ami hasonló sebességgel működik a Mozilla, Opera, IE háromszögben? Mivel a nyitogatni kívánt menü listáit is JS segítségével gyógyítjuk be az oldalba, az a cél, hogy minél kevesebb JS kód alkalmazásával érjünk el lehetőleg azonos működést.

Köszi
Tiku
 
1

kiváltó ok

tiku I tikaszvince · 2006. Szep. 12. (K), 13.44
Azt hiszem meg van a kiváltó ok:
A hibajelenséget közvetlenül az válthatja ki, hogy a szülő menüket (értsd: olyan menüpontokat, melyeknek van gyereke), szeretnénk a már bejáratott, megszokott módon (baloldalon pici tömör nyilacska) jelölni. Ezt a kis háromszöget próbáltuk háttérképként megadni, url(pic/arrow.gif) right no-repeat módon.
Próbálkoztam, úgy hogy a generáláskor a szülő elemek className attributumát változtattam, próbáltam direkt item.style.[background/backgroundImage,stb] megadásával, de ha van háttérkép, akkor a villogás, belassulás, esetenkénti program összeomlás jelentkezik.

Más értelmes következtetést nem tudtam levonni. Ha valaki tud erre valamiféle magyarázatot, esetleg megoldást, még mindig szivesen fogadom.

TikuVoltam