ugrás a tartalomhoz

Windows alatt Eclipse-ben fájl hozzáféréskor elindul a kiterjesztésének megfelelő kezelő program is

Hodicska Gergely · 2006. Aug. 24. (Cs), 17.52
Sziasztok!


Eclipse-szel van egy kis gondom. Lett a gépemre egy Macromedia csomag, és azóta az Eclipse azt játsza, hogy ha megnyitok egy PHP fájlt, vagy csak átváltok egy olyan tabra, amiben PHP fájl van megnyitva, akkor megnyitja a Dreamweavert is az érintett fájllal. Mondanom sem kell, hogy ez némiképp zavaró. :) Ha valaki tudja, hogy mi lehet a megoldás, vagy hogy egyáltalán ez alap működés az Eclipse esetén, akkor az please ossza meg velem.

A következő pluginek van felinstallálva: PHPEclipse, JSEclipse, ASDT, Subclipse, Amateras HTML editor, meg még ami ezeknek kellett. A General->Editors->File Associations részben nincs semmi beállítva PHP-re (lehet, hogy ez a baj?!). Ha egy PHP fájlra nyomok egy jobb egérgpmbot, akkor az Open with részben alap esetben a "PHP Editor"-ral szeretné megnyitni.


Köszi,
Felhő
 
1

Talán ez segíthet

Balogh Tibor · 2006. Aug. 24. (Cs), 20.56
Ha törlöd innen a bejegyzést:
[Vezérlőpult] => [Mappabeállítások] => [Fájltípusok fül]
2

Gondolom igen

Hodicska Gergely · 2006. Aug. 25. (P), 01.01
Gondolom ez biztosan jó lehet, csak jó lenne, ha ezt az Eclipseben is ki lehetne kapcsolni. Elég zavaró, és konkrét esetben elég lehet a társítás megszüntetése, de el tudom képzelni, hogy adott esetben lehet a kiterjesztéshez egy másik kezelő program társítva, de szeretném az Eclipseben is editálni.


Felhő
3

Nálam

attlad · 2006. Aug. 25. (P), 14.20
General -> Editors -> File Associations nálam:
PHP Editor (default)
Text Editor (locked by 'PHP Source File' content type)

Open With-nél PHP Editor van kijelölve.