ugrás a tartalomhoz

A Tangó "Title here!"-t ír az oldalam rövid frappáns címe helyére!

s_volenszki · 2006. Júl. 26. (Sze), 20.56
Sziasztok!

Ti már láttatok olyat, hogy a Google a Yahoo a Vizsla stb. tökéletesen jól hozza a találatoknál az oldalaim címét, de a Tangó mindegyikhez azt írja Title here!

A Tangónak kell valami spéci tag, vagy mi lehet a baj?

s_volenszki
 
1

frame

Őry Máté · 2006. Júl. 26. (Sze), 22.08
Semmit nem írsz a körülményekről, ezért az egyetlen elképzelésem az az, hogy frameben (megkockáztatom, h vmi ingyenes tárhely reklámja/statprogija van fölötte) van a "Title here" című oldalad, így böngészéskor a frameket definiáló oldal címét látod, de a tangó a belső oldalét adja.
amúgy most, hogy a google.hu már a guglira mutat nem hinném, h sok tangós júzered lesz. de fene tudja, sokaknak lehetnek ilyen perverziói :)
2

Semmit nem írsz a körülményekről...

s_volenszki · 2006. Júl. 27. (Cs), 07.30
Bocsi, a következőket kell tudni:

Önálló szervert bérlek a *****.kft-nél, Debian linux 2.6.9-22.EL oprendszerrel, Apache 1.3.34 (Unix), mysql 4.1.19-tel és PHP 5.0.5-tel. Az oldlalak tartalma dinamikusan generálódik, bár ez nem befolyásolja a problémát, mert ugye a title az autor a description a keywords meg a meta tegek azok konstansak. Szóval ezzekkel a paraméterekkel beírom hogy <title>Ez az oldalam címe!</title>, és mindenhol jó, kivéve a Tangót, mert ott a következő jelenik meg: Title here!

Erre van ötleted?

s_volenszki
3

Gondolkodás?

Bártházi András · 2006. Júl. 27. (Cs), 08.01
Te: Megnyitod az oldalad forrását, rákeresel benne a "Title here!" szövegre. Elgondolkozol. Rájössz.

Mi: Elgondolkodunk. Rákeresünk a Tangoban a "Title here!" szövegre. Megnézzük, hogy a talált oldalak forrásában hol fordul elő ez a szöveg. Mosolygunk egyet, és úgy gondoljuk, hogy ennyit azért te is tehetnél.
4

Én

s_volenszki · 2006. Júl. 27. (Cs), 09.25
"Title here!" not found on page.

Egyéb ötlet?

s_volenszki
5

Linkek

attlad · 2006. Júl. 27. (Cs), 09.45
Az oldal linkjét és a Tangó keresés linkjét elfelejtetted beírni.
6

nem "on page" kellene keresni

Hojtsy Gábor · 2006. Júl. 27. (Cs), 09.48
Nem az oldalban kell keresni, hanem az oldal forráskódjában! Két oldal ( http://www.juhaszmunkaruha.hu/ és http://www.cegkarton.hu/ ), amit az első találati lapon hoz a tango, és Title here! a címük, a forrásban egy kiváló bénán beágyazott HTML struktúrát tartalmaz (a menü fölött), amiben a Title here! szerepel. Egy HTML lapban csak egy html gyökérelem lehet, következésképpen csak egy <title> elemmel. A Tango úgy tűnik az utolsót veszi figyelembe, a többiek úgy tűnik az elsőt. Ez így nem mondhatni, hogy praktikus lenne (egy konkrét szelete az első említett oldalnak, ami előtt és után is van egy csomó HTML kód):

       <td bgcolor="#999999" align="center" valign="top">

	   <!-- Menü -->
<!doctype html public "-//W3C//DTD HTML 4.0 //EN">
<html>
<head>
       <title>Title here!</title>
</head>
<body>
</body>
</html>
<font class='menu_caption_text'><b>Termékeink:</b><br></font><hr width='160' size='1' color='#ff0000'><table><col width=190><tr><td align="left"><a class="menu_cat_text" href="javascript:Toggle('Ipari munkaruházat');">Ipari munkaruházat</a><br>
7

...ennek így kellett lennie...

s_volenszki · 2006. Júl. 27. (Cs), 11.06
Nem gondoltam volna, hogy amatőr kód hizlalóként egy ilyen fatális hibán fogok elcsúszni! Ez nem szép tőlem, hibáztam! Remélem nem sérült a társaság nekem szavazott bizalma, azért mert egy bénán beágyazott .php fájl-ban bent maradtak a html gyökér elemek!

Köszönöm a segítséget,

s_volenszki
8

Kenguru

Anonymous · 2006. Júl. 27. (Cs), 11.59
És egy kis doctype sem ártana az elejére... :)