ugrás a tartalomhoz

Mysql telepítési problémák

Anonymous · 2006. Júl. 11. (K), 09.28
Sziasztok!

Telepítettem a Mysqlt és tesztelni akartam h müködik e az apach php mysql együtt. Apache és a php jól müködik. a mysql nem. Első kérdésem laikus.. elindítom a mysqlt zölden világít a forgalomjelző lámpa és a cpu-m onnantol folyamatosan 100%on pörög h ez alapból normális e? a második kérdés h ha zölden világít akor mértnem indítja el a http://localhost/mysqltest.php nevezetü dolgot? előre is köszönöm a hozzászólásokat!
 
1

attól függ, mi van a php-ben

Táskai Zsolt · 2006. Júl. 11. (K), 09.36
ha végtelen ciklusban fordulsz a mysqlhez, vagy végtelen erőforrást igénylő feladatot adtál neki, akkor a fent leírtak megfelelnek a helyes működésnek. amúgy nem.
2

nem igazán...

Granc Róbert · 2006. Júl. 11. (K), 11.01
Ha zöld a forgalomjelző lámpa, akkor fut a mysql kiszolgáló, ez a része jó. Az, hogy 100%-on megy a CPU, az egészen biztosan nem jó, de így távirányítással ennyi információból ezt nem is lehet megoldani.
A .php nem működése lehet a mysql problémája is (a processzorfoglaltság alapján lehet, hogy a mysql-t valami úgy terheli, hogy a php nem is tud kapcsolódni hozzá), lehet php beállítási hiba is, szkripthiba is...
3

grr

Anonymous · 2006. Júl. 14. (P), 17.39
igazábol akkor is 100%on pörög a cpu ha semi feladatot nemadok ki neki... egyszerüen csak elindítom a mysql servert és pikk elkezd akadozni a gép mert 100% on pörög a cpu és itt még szó nincs parancsról, amugy a php és az apache kivaloan megy
4

log

Anonymous · 2006. Júl. 14. (P), 23.02
néz meg nem ír-e a log-ba valamit, esetleg rakj fel egy másik verziót próbaképp.
5

Jelszó probléma

Csabesz · 2007. Már. 11. (V), 11.56
Sziasztok!

Nekem is lenne némi problémám a telepítéssel kapcsolatban, nevezetesen az, hogy egy darabig működött a MySQL a megadott jelszóval, azonban ez nem tartott sokáig, újabban valami hiba van, amikor megadom a jelszót! A 4.1-es verzióról lenne szó és nem értem mi lehet a probléma. Tudom ezeknél a verzióknál meg kell adni az Old_Password-os parancsot, ez is megtörtént. Tudna segíteni valaki?