ugrás a tartalomhoz

Popup ablak e107-ben

Anonymous · 2006. Jún. 3. (Szo), 21.19
Sziasztok!

Van egy e107-es honlapom. A főmenübe egy olyan linket szeretnék beszúrni, ami egy felugró ablakot nyit meg. (Fix méret, nem átméretezhető, nincs görgetősáv, sem állapotsor, menüsor, stb. azaz minden ki van szedve belőle).
Kerestem ilyen kódokat, de mindegyik html alapú, és a kapott kódot html tagok közé kéne beszúrni, szóval az nem működik.
Ha valaki ért ehhez szívesen veszem a segítségét :)

Köszi!
 
1

talán

Anonymous · 2006. Jún. 4. (V), 08.37
próbáld meg az oktatovideok.hu oldalon lévű tutorialt. Lehet az sem lesz jó számodra csak emléxem hogy ott volt egy olyan ingyenes videjó ahol popup ablakot készítenek. Vagy javascript
2

beállítások?

Anonymous · 2006. Jún. 4. (V), 14.54
Újonnan rájöttem, hogy a linkeknél alapból be lehet állítani, hogy popup legyen, a probléma már csak az, hogy az ablak 600x400-as méretben jelenik meg, és továbbra is átméretezhető. Néhány fájlt átnéztem (ami lehetséges), és találtam is ehhez kapcsolódó programrészleteket, de ahol esély lett volna beállítani a popup ablakot, az mind csak megjegyzés volt, így megint nem jutottam előrébb.
Ezzel talán kicsit szűkítettem a kört, de nekem még így sem tiszta. Ha tudtok akkor légyszíves segítsetek :)

Köszi!
3

Miért?

janoszen · 2006. Jún. 5. (H), 23.26
Miért akarod annyira ráerőszakolni a felhasználóra a fix ablakméretet, a görgősáv hiányát és társait? Csak akadályozod vele, ráadásul pl. Firefoxban megfelelő beállítások mellett nem is ablakok hanem tabok nyílnak.

Meg tudod csinálni egyébként, csak meglehetősen hmmm bocsánat - pofátlan dolog. Egyébként a window.open paraméterlistájában nézz körül. Hirtelen sajnos csak német nyelvű doksit tudnék róla mondani, angolt vagy magyart nem...