ugrás a tartalomhoz

Kérlek mondjátok meg mit tehetek még

utepites · 2017. Feb. 3. (P), 20.26
Sziasztok. Mit tehetek még ezzel az oldallal? www.aszfalt-utepites.eu
 
1

Próbálj meg ehelyett a

asam9 · 2017. Feb. 3. (P), 21.02
Próbálj meg ehelyett a template helyett egy reszponzívat testreszabni, ha fontos számodra, hogy mobilon is jól jelenjen meg az oldalad.
2

Tartalom

janoszen · 2017. Feb. 4. (Szo), 09.58
En jellemzoen olyasmire probalnek koncentralni, amit a potencialis vasarlok keresnek. Tehat pl. nem arra fog keresni, hogy ontott aszfalt, hanem arra, hogy jardat vagy utat akar. Es akkor kiterni arra, hogy az milyen problemakkal jar, milyen technikak vannak ra, stb. Ezt megteheted blogban, vagy akar az oldalon is.

Amit muszaki oldalrol valtoztatnek: 1. nagyon nehezen olvashato a szoveg. Tipografiailag erdemes lenne rajta javitani. 2. Mobilon nem mukodo oldal? 2017-ben?
3

Most nézem, hogy van

asam9 · 2017. Feb. 4. (Szo), 16.50
Most nézem, hogy van valamilyen stílus mobilra, csak még szerintem nincs befejezve. Először csak asztalin ellenőriztem úgy, hogy összehúztam a böngészőablakot, úgy nem volt változás, de itt valahogyan dinamikusan történik a css beszúrása az "egyéb" készülékekre.

Amikor scroll-ozom, akkor bejön a vízszintes görgő is, bár nem tudom horizontális irányban elmozgatni, jobb lenne, ha nem jelenne meg.

Mobilon a betűk olvashatósága nálam jó, viszont néhol el vannak mászva a betűméretek és nagyon kicsik, ott tényleg nem lehet látni a szöveget. A menü szövege mondjuk desktop-on nálam is kicsit fura. A tovább gombok is kicsik, illetve a lap tetejére gomb is.

A slider jobbra/balra gombok is kicsik, és a slider két oldalán látszik, hogy ott van alatta az a nagy háttérkép... azt is ki lehet venni, mert feleslegesen növeli a betöltési időt.

A menüválasztó select helyett lehetne hamburger menüt alkalmazni és a header-ben elhelyezni, pont van hely rá a jobb oldalon.
Esetleg sticky header-t használni és akkor mehetne az oldal aljáról a menü a levesbe.

Ą pagerank értéket szerintem nyugodtan lehet törölni, semmi értelme kirakni, ráadásul 0-s értéket mutat.

A Képgaléria, Kapcsolat is nagyon egyben van és ez mobilon nem néz ki túlzottan jól, nem lehet első ránézésre megállapítani, hogy ki kivel van. A Képgaléria címsora kisebb, mint az "Aszfaltmakadám munkák" felirat. De mégjobb lenne, ha a Képgaléria szöveg törölve lenne, úgysincs információtartalma, és úgyis egyből le lehet vágni, hogy az egy képgaléria.

A qualitypress ikon a footer-ben el van csúszva.
4

Köszönöm

utepites · 2017. Feb. 4. (Szo), 19.51
Köszönöm a hozzászólásokat. Az a baj, hogy nem értek hozzá. Én csak vállalkozni szeretnék, a web fejlesztéshez egyáltalán nem értek. Sajna csak a felét értem amit írtatok :) De köszönöm azt is :)
5

fejlesztő

Pepita · 2017. Feb. 6. (H), 19.16
Ha te vagy a cégvezető és nem érted az összes itt elhangzott véleményt / tanácsot, akkor lehet, hogy érdemesebb megbízni egy kezdő fejlesztőt az oldal elkészítésével, és arról kérni véleményt.
Neki is lehet egy jó referencia, és mivel valószínűleg gyorsabban elkészül, összesen kevesebb költség neked.