ugrás a tartalomhoz

IP kamera

webdev1337 · 2015. Aug. 28. (P), 14.56
Sziasztok kedves weblabor fórumozók!

Bátorkodtam, és regisztráltam az oldalra, hogy kikérjem fejlesztők, designerek véleményét egy általam fejlesztett weboldallal kapcsolatban. Egy IP Kamera áruházról van szó, melyet egy elég komplex rendszer hajt, rengeteg munka van benne. A fejlesztés során igyekeztünk egy könnyen áttekinthető, hasznos tartalommal rendelkező oldalt létrehozni.
Az oldal legfőbb témája az IP Kamerák, biztonsági kamerák, de komplett kamera rendszereket is lehet rajta tervezni (drag and drop), router ip cím szkennelőtől kezdve rengeteg saját fejlesztés található rajta.

Érdekel MINDENKINEK a véleménye, észrevétele!

Legyen szép napotok! :-)

Link törölve. – Joó Ádám
 
1

Frankó, de

krynn · 2015. Aug. 31. (H), 09.53
Így hirtelen, amit én tutira másképp csinálnék az az, hogy nem szeretem, ha egyes számban vannak írva egy boltban a kategóriák nevei. Sokkal természetesebb lenne úgy, hogy IP Kamerák, vagy Biztonsági kamerák... stb. Tudom, hogy ez apróság, és szőrszálhasogatás is. Amúgy tetszik az oldal, a kamera rendszereknél tényleg klassz megoldás az a drag & dropos.
2

Kedves Gergely, kérlek ne itt

Joó Ádám · 2015. Szep. 1. (K), 02.59
Kedves Gergely, kérlek ne itt seózzátok az oldalatokat.

De ha már vélemény, akkor miután teleszórtátok a webet a domainnel, szeretném jelezni, hogy a depot szót helyesen így írják.