ugrás a tartalomhoz

CSS-ben Hivatkozások módosítása

koncbacsi · 2015. Már. 12. (Cs), 14.32
Az összes hivatkozást ami egy excelből generált html odalon van és saját kereten belül nyílik, egy CSS-el hogyan tudom felülbírálni hogy uj ablakban nyíljon az összes benne lévő hivatkozás?
 
1

CSS-sel sehogy

Poetro · 2015. Már. 12. (Cs), 16.55
A CSS a megjelenés befolyásolására való, nem a működésre. És te egyértelműen a működést akarod befolyásolni.
A következő módszerrel ugyanakkor a HTML-ben meg tudod változtatni az összes link alapértelmezett target attribútumát:
<base target="_blank">
2

CSS

koncbacsi · 2015. Már. 13. (P), 10.29
Nagyon szépen köszi.
3

Hivatkozás

koncbacsi · 2015. Már. 13. (P), 16.39
Szia Poetro, köszi az előbbit, de még abban tudnál segíteni hogy az ablakok méretezettek legyenek? Valójában minden hivatkozás képet jelenít meg. Azt is meg lehetne oldani úgy hogy a html-be csak max pár sort kelljen beszúrni, és ne kelljen külön hivatkozásokat kiegészíteni? (mert több száz) , és gyakran változik a tartalom ezért ujra és ujra kell generálni az excel-ből.
4

Méretezettek?

Poetro · 2015. Már. 13. (P), 16.51
Mit jelent az, hogy méretezettek? Amikor generálod a HTML-t, akkor nem tudod átírni, hogy úgy működjön, ahogyan te szeretnéd?
5

Méretezett előugró ablak.

koncbacsi · 2015. Már. 13. (P), 18.12
Az az alap probléma hogy excelben vannak bent a képhivatkozások ahol nem kínál fel semmilyen lehetőséget arra hogy a célablakot beállítsam. Ha közzéteszem és megcsinálja a html-t akkor alapba nem tesz a hivatkozásokhoz semmit a célablakra ezért alapba saját ablakba nyílna meg. Én azt szeretném hogy mondjuk egy 800x600 előugró külön ablakban nyíljanak meg a képek amire a hivatkozások mutatnak.
Ezt egyesével meg tudnám csinálni de mivel rendszeresen változik a tábla ezért újra egyesével kellene. Erre volna valamilyen megoldásod? Bármi kerülő út, vagy ha én nem jól állok neki akkor egész más is érdekel.