ugrás a tartalomhoz

windows 8 alarm clock

inf · 2015. Jan. 25. (V), 03.46
Sziaztok!
Vettem egy tabletet, és szeretnék felszórni rá egy ébresztő órát, ami szól nekem éjfélkor, hogy ideje lekapcsolni a gépet. Szerintetek mi a legegyszerűbb megoldás a témára?

Windows 8 van fent. Az igényem annyi, hogy be lehessen állítani rajta időt, heti és napi ismétlést. Az igazi az lenne, ha valahogy beépülne az asztali naptárba, de gondolom ez kivitelezhetetlen.

Próbáltam keresni, de nem találtam semmi olyat, ami jónak tűnt, főleg, hogy mindegyik le akart rántani vírus letöltőt a gépre...

Arra gondoltam, hogy vagy írni kellene sajátot, vagy az ütemezett feladatokat felhasználni erre a célra. Mit gondoltok? Esetleg tudtok vmi jót?
 
1

Választék

Hidvégi Gábor · 2015. Jan. 25. (V), 13.06
Ennyit ér a windows marketplace?
2

Passz. Felmentem rá, már ha

inf · 2015. Jan. 25. (V), 15.30
Passz. Felmentem rá, már ha az a zöld gomb volt az, aztán beírtam, hogy alarm clock. Volt 40 találat, abból 39 játék, egy meg egy olyan óra, ami nem tetszett leírás alapján. Külső oldalakon mindegyik application downloadert akart rámerőszakolni, ami persze vírusokat is leránt mellé, úgyhogy azokat hanyagoltam. Ennyi.
3

Közben felmentem megint.

inf · 2015. Jan. 25. (V), 15.33
Közben felmentem megint. Beírtam csak azt, hogy alarm. Úgy kidobta a microsoft terméket is a listára, amiről kiderült, hogy már alapból telepítve van. Zsír. Megfelel nagyjából, bár naptárral nem lehet beállítani. Mindegy, megelégszem a napi riasztásokkal.