ugrás a tartalomhoz

Levél küldés és a timeout!

s_volenszki · 2006. Ápr. 1. (Szo), 10.49
Helló Fórum!

Régebben olvastam itt nálatok a server timeout probléma megoldásáról, abban az esetben, ha a hírlevél címlista már egy kicsit izmosabb lenne! (Nem biztos hogy pontosan ebben a vonatkozásban de hát a timeout az timeout!)

Ha jól emlékszem külső levelező program meghívása volt a javaslat.

Tudnátok nekem irányt mutatni két kérdés válaszát illetően?

1. Milyen külső levelező programok vannak (általános ismertetés és technikai feltételekre gondolok összefüggésben a következő kérdéssel,)
2. Egy jó nevű hazai fizetős :) tárhelyszolgáltatónál milyen esélyek vannak ilyen és ehhez hasonló alkalmazások futtatására (kiderül-e a php_info-ból?)

Köszönettel várom útmutatásotokat, üdvözlettel:

s_volenszki

ps.: Lehet hogy ostobaság és nem professzionális a gondolat, de hegesztett már valaki olyan scriptet, ami a levélsablon mérete és egy általános időigény (egy levél elküldéséhez szükséges idő) alapján felosztja ciklusokra az elküldendő levelek mennyiségét, jelöli a sikeres elküldést, és ha mégis becsúszik egy timeout akkor onnan folytatja ahol abbahagyta?

Van benne egy-két változó! :(
 
1

Sendmail...

janoszen · 2006. Ápr. 1. (Szo), 11.07
Azt hiszem, hogy a sendmail kiküszöböli a dolgot. Windows alatt van probléme a mail() függvénnyel, azt biztosan tudom. A sendmail használati lehetőség a phpinfo-ból kiderül.