ugrás a tartalomhoz

Flash mozi tárhelyen megtöri a layoutot

aribaric · 2006. Már. 28. (K), 19.34
Sziasztok !
még új vagyok weblapkészítésben,és most csinálom első weblapom egy kedves barátom születésnapjára dreamweaver segítségével.
Na most első pont ahol elakadtam,ami szerintem nektek gyerekjáték lesz:)

<embed src='zene/Gerend&aacute;s &amp; Gerend&aacute;s - Nowhere man.mp3' quality='high' pluginspage='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' type='application/x-shockwave-flash' width=750 height=12></embed>
ezzel a parancssorral beszúrtam egy lejátszot főoldalra ami szépen le is játszotta a számot mindaddig amíg a dreamweaverbol és gépemről töltötte be a linkeket fájlokat,de abban a pillanatban hogy feltöltöttem a tárhelyre a zenét és a hivatkozásokat,amikor betöltöm az oldalt a lejátszó meg is jeleneik de a többi layout table amit photoshoppal keszitettem nem jelenik meg
ez az oldal címe:

www.gerendasdavid.uw.hu
és bocs ha hülyeséget kérdeztem
válaszaitok előre is köszi
bye
 
1

...

aribaric · 2006. Már. 28. (K), 19.38
jah elfelejtettem még azt,hogy mozzilaban az oldal bejon de ot tmeg a player ne mmükszik,gondolom aez nem is fog ....ha esetleg tudtok olyan kódot am iott is lejatsza azt megkoszonném,de elso lepesne knekem az explorer is jolenne ha rendesen megjelenitene a playert es az oldal elemeit.....
koszi megegyszer
2

404 - nem található

-zsolti- · 2006. Már. 28. (K), 21.25
Első körben azt a csúnya fájlneved nevezd át. (Lehetőség szerint az angol abc betűin és számokon kívül spec. karaktereket ne használj fájlnevekben.) Ha a kódban azt írod, hogy "zene/...", akkor az ftp-n is a zene/ könyvtár alatt legyen a fájl.
5

...

aribaric · 2006. Már. 28. (K), 21.58
Egyebkent neked meg Zsolt koszonom szepen mert megoldottad az über bonyolult problemam ,tenyleg a nevvel volt baj:)
3

topic cím

Gal Kristof · 2006. Már. 28. (K), 21.48
szerintem legközelebb ne "pls help!" címmel nyiss topikot, hanem olyan nevet válassz, amiből következtetni lehet a tartalomra is! :)
4

...

aribaric · 2006. Már. 28. (K), 21.56
rendben legkozelebb majd igyekszem:)csak mar nagyon bosszantott hogy nem mukodott tmegfeleloen,es hirtelen talaltam ezt a forumot es gyorsamn akartam vallaszt kapni:))
6

Mozillában nem megy

aribaric · 2006. Már. 28. (K), 22.01
mar csak az maradt hogy mikell ahhoz hogy mozzilaban is menjen a zene ne csak explorer alatt,vagy ezt ezzel az embed koddal nem lehet?
7

Embed helyett Object

Török Gábor · 2006. Már. 28. (K), 22.17
Ne az embed elemet használd, hanem az objectet.

<object 
 type="application/x-shockwave-flash"
 data="flashmozi.swf" 
 width="250" height="170">
 <param name="movie" value="flashmozi.swf" />
 <param name="menu" value="false" />
 <param name="quality" value="high" />
</object>