ugrás a tartalomhoz

Segítsetek! Beléptető scriptben!

én · 2006. Feb. 28. (K), 17.07
Már minden megvan! Minden a beléptető scripthez! De nemtudom, hogy ezeket, hogyan kapcsoljam össze! Meg, hogy mitkezdjek ezzel a mysql-el! Már letöltöttem 1 beléptető scriptet, de ebben benne van minden csak nincs leírva, hogy mitekzdejk azokkal a php oldalakkal amik bennevannak! Én ezeket fel is töltöttem az oldalra, működnek is, de nemtudom, hogy hogyan csináljam meg, hogyha regisztrálok akkorutána azzal a névvel be is tudjak lépni! Illetve a látogató! Segítsetek!!
 
1

hosszú lenne

Gal Kristof · 2006. Feb. 28. (K), 17.46
szerintem az ilyen kérdésekkel egy baj van. hiába segít neked valaki, ha ennyire csak "letöltöttem valamit, félig megy, de nem tudom mi miért van" módszerrel dolgozol, akkor kb semmi értelme nincs. rágd át magad az itteni tutorialokon, először próbálj egyszerűbb dolgokat megoldani. azért mondom, mert én is így csináltam, szinte az itteni ismeretanyagból el lehet jutni sok munkával egy elég jó szintre... szóval azt tanácsolom inkább küzdj meg, minthogy letöltött anyagokkal + hozzáadott külső segítséggel összebénázz valami félműködő dolgot! hajrá, hajrá! :)
2

hosszú bezony...

winston · 2006. Feb. 28. (K), 19.16
persze azért nem árt, -már amennyiben komolyabban akarsz foglalkozni a témával- ha mondjuk pár könyvön, és egyéb tutorialon is átrágod magad. Meg persze az alap php.net. Ha meg nem, akkor szedj le valami egyszerű, ingyenes cms-t.