ugrás a tartalomhoz

Egyszerre több iframe frissítése

zatya · 2006. Feb. 21. (K), 23.19
sziasztok!

Van két iframem. a baloldaliban a menu.html van betöltve (flashes), jobboldaliban mindig az aktuális tartalom (html, vagy php).

Jelen esetben az aktuális tartalom a jobboldali frame-ben, egy beléptető oldal.php (login + password). Ha a kliens sikeresen belép (megfelelő felhasználónév és jelszót ír be), akkor a .php oldal a header() fügvény segítségével betölti a bejelentkezett felhasználók főoldalát(html).

Mivel a bejelentkezett felhasználóknak más menüje van, ezért azt szeretném, hogy amikor betöltődik a jobb oldali iframe-s kertbe a regisztrált felhasználók főoldala, akkor egyúttal a bal oldali iframe-s keretbe töltődjön be a bejelentkezett felhasználók menüje(html).

Mit kellene beírnom a bejelentkezett felhasználók főoldala.html-ébe, hogy amikor betöltődik a jobb oldali iframe-s keretbe a kliens sikeres bejelentkezése után, akkor betöltse, a baloldali iframe-s keretbe, a bejelentkezett felhasználók menüjét(html oldalát).

Köszönöm, hogy végigolvastad…
(?)
 
1

<Nincs cím>

Anonymous · 2006. Feb. 24. (P), 00.45
látom senki sem szereti a frémeket...
(zatya)
2

<Nincs cím>

csla · 2006. Feb. 24. (P), 16.21
Ha mindenképpen ez az elgondolás, akkor egyszerűen csináld azt, hogy a jobb oldali frame bejelentkezett .html-jébe tegyél egy onload eseményt, ami betölti a megfelelő oldalt a bal oldai frame-be.
3

<Nincs cím>

Anonymous · 2006. Feb. 28. (K), 13.00
köszönöm, utánanézek.