ugrás a tartalomhoz

Paypal, mit és hogyan

alanwright · 2013. Nov. 23. (Szo), 10.37
Sziasztok. A Paypal témában még nagyon kezdő vagyok, ezért bocsi ha már volt esetleg hasonló kérdés olvasgattam már itt a fórumon de jobbnak látom feltenni ezt a saját kérdést mert naprakész információkra van szükségem. Már egy ideje webfejlesztek, de először alakul úgy, hogy Paypal is képbe kerülne. Lenne néhány fontos kérdésem:

1. Hol találok a Paypalről valami nagyon átfogó infót (mit és hogyan)

2. Meglehet-e valósítani vagy kell valami szerződés velük, mint egy OTP esetén?

3. Mennyire legális a Paypal? Ha nem vagyok vállalkozás, akkor a paypalre való átutalások mennyire számítanak legálisnak? Mert legális utat akarok járni, de mivel a Paypal külföldi dolog, így nem tudom ez hogy megy.

4. Mennyire nehéz elsajátítani a Paypal API-t?

Köszi előre is még ha volt is már hasonló kérdés.
 
1

Válaszok

Poetro · 2013. Nov. 23. (Szo), 12.24
  1. A PayPal oldalát ajánlom információt szempontjából. Ott mindig naprakész információ van rengeteg szemszögből.
  2. A PayPal oldalán kötöd meg a szerződést, amikor elfogadod a felhasználási feltételeket.
  3. A PayPal teljesen legális, mivel igazából egy bank. Az, hogy te mennyire használod legálisan, az a te dolgod, de Magyarországon csak számla ellenében fogadhatsz el hivatalosan pénzt másoktól, és ahhoz meg valami vállalkozásnak kellene a háttérben lennie.
  4. Hát, hogy mennyire nehéz elsajátítani az személyenként változik, és attól, hogy mit akarsz használni. Ha csak kirakni egy gombot, amivel lehet fizetni, az kevesebb mint egy óra, ha mindenfajta extrákat akarsz, akkor lehet másfajta szerződés kell, illetve több napi / heti tanulás.