ugrás a tartalomhoz

K+F csoportosulás

webproghu · 2013. Okt. 10. (Cs), 16.01
Sziasztok,

mostanában fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy rengeteg problémát, érdekességet szívesen kikutatnék alaposabban, amelyek egyrészt a munkám során, másrészt (egyelőre) csak elméleti síkon merülnek fel, viszont erőforrások, illetve a kapcsolódó szakterületek magasfokú ismeretének hiányában nincs erre egy emberként lehetőségem.
Így jött az ötlet, hogy amennyiben másnak is lennének ilyen hajlandóságai, összeszerveződhetnénk (akár virtuálisan) egy közösségbe, majd akit érdekel egy-egy téma, az szabadon csatlakozhatna annak "kutatásához". Ez a kíváncsiság kielégítésén és a tanuláson kívül akár még üzleti előnnyé fordítható megoldásokat is eredményezhet, kíváncsi lennék, hogy kit érdekelne egy ilyen közösségben való részvétel.

Gondolatindítónak engem a következő területeken érdekelnének különböző problémák megoldásai (a teljesség igénye nélkül):
- szoftver minőségbiztosítás
- kódgeneráló eszközök, fejlesztés hatékonyságnövelés
- gyakran ismétlődő, monoton fejlesztési feladatok automatizálása
- webalkalmazások üzemeltetési problémái
- webalkalmazások reszponzivitásának növelése
- UX
 
1

Hogyan nézne ez ki formailag?

Joó Ádám · 2013. Okt. 10. (Cs), 21.02
Hogyan nézne ez ki formailag?
2

Meetup

janoszen · 2013. Okt. 11. (P), 00.58
Ilyesmire meetupok szoktak alakulni. Javaslom, hogy mielott elkezdesz valami ilyesmit megszervezni, elobb nezokent, majd eloadokent menj el egy meetupra.
3

+1

szabo.b.gabor · 2013. Okt. 11. (P), 08.26
+1