ugrás a tartalomhoz

LightBox JS + Flash

Anonymous · 2006. Jan. 27. (P), 09.26
Következő a problémám:

Lightbox Jsnél a kép lejebbi rétegen nyílik meg, mint a beszúrt flash movie. Így a képből kitakat egy részt. Mi lehet erre a megoldás? z-index-et próbáltam lejebb venni a movienél, de nem megy így sem.
 
1

Próbáld így beilleszteni a flash-t

Gáldi Ákos · 2006. Jan. 27. (P), 12.28
<object type="application/x-shockwave-flash" data="flash.swf" width="..." height="...">
  <param name="movie" value="flash.swf" />
  <param name="quality" value="high" />
  <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
</object>
Nem vagyok biztos benne, hogy így jó lesz, de egy próbát megér.

Üdv.
2

flash + zindex

Anonymous · 2006. Jan. 27. (P), 12.31
Szia! Nálam is jelentkezett ez a probléma. De csak akkor, mikor a flash -t object elemmel illesztettem a lapba. Ennet az elemnek nem veszi figyelembe az FF és az IE a zindex tulajdonságát, mindíg a legfelső rétgere kerül. embed elemél más engedi. Ez azért szomorú, mert ugye embed -el nem valid a flash beillesztés. Én ezért csak ott használom az embed -es beillesztést, ahol a lightbox -ot is használom.
3

Azért érdemes megpróbálni!

Gáldi Ákos · 2006. Jan. 27. (P), 12.49
Azért érdemes megpróbálni, mert ez csak elsőre tűnik szokásos flash beillesztésnek. A macromedia termékek /feltételezve, hogy ezt használja/ által generált flash beillesztési módszereknél ez van:
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="..." height="...">
  <param name="movie" value="flash.swf" />
  <param name="quality" value="high" />
  <embed src="flash.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="..." height="..."></embed>
</object>
Én pedig egy másik fajta beillesztést közöltem. Csak azért Kakaskodom, mert volt egy hasonló problémám valahol, ahol a lenyíló js menü került mindig a flash mögé, ahol ezt a beillesztési módot használtam. Az előző hozzászólásomban lévő pedig megoldotta a problémát. Ki tudja miért?

Üdv.
4

Flash viselkedése ez

Török Gábor · 2006. Jan. 27. (P), 15.30
Ismert probléma.
A Flash movie in a layer on a DHTML page containing several layers may display above all the layers, regardless of the stacking order ("z-index") of those layers.

John naplójában olvasható egy bejegyzés, amely megoldást kínál rá.
5

segitsetek lecci

Darkman23 · 2007. Szep. 24. (H), 04.05
Sziasztok.
Nemtudom jo helyre irom e de nekem is elkelne egy kis segitseg... segitek egy oldal tuningolasaban, es most az lenne a cel hogy csinalok egy flash gombot amit ha megnyomnak akkor betoltodik lightboxal egy kep...
Ebben tud segiteni valaki?