ugrás a tartalomhoz

Flashes menu + egy kis extra kezelhetőség

arpadosso · 2006. Jan. 23. (H), 15.33
Sziasztok

Klikk ide

Nézzétek meg.

Minden normálisan működik, de lenne egy kérdésem. Azt szeretném megoldani, hogya az egeret húzva fentről lefelé éri el a menüt akkor a menük ne működjenek. Tudom hülyén hangzik, de ha kinyitok egy menüt és ha elviszem az egeret jobbra illetve balra, akkor megfelelő távolság megtétele után, ha lehúzom, akkor átváltozik a menüpont.

Tudom, tudom... rakjam alulra, de ha van rá ötletetek akkor hagynám ott felül. Nos Flash actionscript 1.0-ban még tudom vezérelni a gombokat hogy hova mutassanak, meg hogy goto meg stop de asszem itt kifujt.

De az hagyján hogy nem tudom majd leírni megfelelő nyelven, de még az elvel is gondok vannak.

Mert az rendben, hogy figyelem ha az egér egy bizonyos érték fölött van akkor nem működnek a gombok, de mi van a böngésző(ember) át akar nézni egy másik menüpontba, tehát nem dönthetek helyette. Átalakíthatom kattinthatóvá, viszont akkor szinte elveszti az értelmét a felső almenüsor, mivel az sosem fog megjelenni, hát már lassan én sem értem... ha van valakinek egy jó ötlete, és el tudom fogadtatni, akkor rá is bíznám, ha nem vérszomjas :), egy két napot gondolkodom még rajta, de ha nem jut eszembe semmi, akkor lerakom alulra és akkor tárgytalan az egész.

Köszönöm mindenkinek aki elolvassa és ezen gondolkodik.