ugrás a tartalomhoz

Sitebuilderre lenne szükségem

Maflancs76 · 2012. Szep. 4. (K), 11.36
Sziasztok, Sitebuilderre lenne szükségem, aki nem tanít, hanem irányít, feladatokat ad, ha elakadom, akkor segít. Úgy gondolom, hogy ő tudja, hogy mi szükséges ahhoz, hogy valaki Sitebuilderré váljon. Már vannak alapjaim, de nem tudom, hogy hogyan tovább, ezért kellene a segítség. Tudok html, css, php és mysql-ben középszinten programozni.

Köszönettel: Maflancs
 
1

Ajánlat?

Poetro · 2012. Szep. 4. (K), 11.39
És mi az ajánlatod, vagy konkrét kérdésed? Mert ha nem tudjuk, mit tudsz, és nem tudjuk, mit nem, akkor nem igazán tudunk segíteni.
2

Szia, nincs konkrétum.

Maflancs76 · 2012. Szep. 4. (K), 12.08
Szia, nincs konkrétum. Gyakorolni szeretnék, de nem tudom mit gyakoroljak. Mivel fejlődhetnék a leginkább úgy, hogy Sitebuilder lehessek.
Ilyen magántanárosdira gondoltam, de nem tanítani kellene, hanem irányítani.
3

csinálni kell

Poetro · 2012. Szep. 4. (K), 12.22
A lényeg, hogy oldalakat kell csinálni. Van rengetege design oldal, ahol látsz oldal design-okat. Ezeket egyesével megpróbálod megvalósítani HTML-ben. Van rengeteg weboldal template oldal, ami PSD-t ad, innen ki tudsz szedni minden egyes képet, meg tud nézni a betűk méretét stb. Kiindulásnak szerintem ez tökéletesen megfelel, mivel munka közben is hasonló lesz a feladat, ha nem könnyebb.
4

Ok, még egy kérdés, írják

Maflancs76 · 2012. Szep. 4. (K), 12.31
Ok, még egy kérdés, írják álláshirdetéseknél, hogy Javascript, Jquery is kell. Itt ugye jó gondolom, hogy a slideshow, és az ilyen látványos dolgok beépítése kell, nem pedig az, hogy pl. az egész Jquery-t nekem kell leprogramozni?

Maflancs76
5

Valószínűleg az

Totti 1986 · 2012. Szep. 4. (K), 12.47
Valószínűleg az utóbbi.
Nagyon ritka, hogy olyan oldalt kapsz, amibe csak és kizárólag működő plugin-eket kell elhelyezned.
Leggyakoribb esetben az lesz a feladatod, hogy a megrendelő csili-vili ötletét valahogy megvalósítsd jQuery-vel, és szinte biztos, hogy nem találsz rá plugint, mert nincs annyiféle plugin, ahányféle igény. Sőt, amibe én már sokszor belefutottam, még a jól működő plugin-t is át kell majd irni, mert nem pont azt csinálja, ami neked kell, vagy nem 100%-san csinálja meg azt, amire alkalmaznod kell.