ugrás a tartalomhoz

Űrlap automatikus (dinamikus) magasságú containerben

rahmanyinov · 2012. Júl. 7. (Szo), 17.04
Sziasztok!

Szeretnék egy Wufoo űrlapot beilleszteni a most készülő honlapunkra.
A Wufoo.com kétféle lehetőség is kínál az elkészült űrlap beillesztéséhez: javascript (ők ezt ajánlják) és iframe.
A javascriptet próbálom használni, viszont van egy nagy problémám.
A megadott kódot csak egyszerűen beillesztem bárhova, és működik (ez OK).
A gond ott kezdődik, hogy az űrlapokon használok méretezhető "üzenet" mezőt (akárcsak az, melybe ezt a bejegyzést is írom). Ugyanis ez a mező szépen nyúlik (igaz csak függőlegesen, de ez lényegtelen), csakhogy amikor két-három sornyit megnyúlik, kitolja az alatta lévő tartalmat (így a küldés gombot is).
Próbáltam a Wufoo Support segítségét kérni, ők viszont csak két dolgot tudtak ajánlani: vagy használjak fix magasságot és egy külön görgetőt az űrlap szélén, vagy helyezzem a javascript kódot olyan containerbe, amelynek a mérete automatikusan igazodik az űrlap méretéhez.
Görgőt egyáltalán nem szeretnék, nagyon elrondítaná az egészet, viszont az utóbbival gondjaim vannak: egyszerűen nem tudom, hogyan kéne/kell ezt megcsinálni. Ebben kérem a segítségeteket!
Ezen az oldalon [link] megtalálható egy ilyen Wufoo űrlap. Ez persze egy ingyenes honlap, ehelyett készítem az új, saját honlapot. A lényeg, hogy itt is látni a problémát.
Előre is nagyon szépen köszönöm Mindenki segítségét!
Üdv,

rahmanyinov
 
1

Sorry,

Pepita · 2012. Júl. 8. (V), 01.46
a Wufoo-t én nem ismerem, de:
Ez persze egy ingyenes honlap, ehelyett készítem az új, saját honlapot. A lényeg, hogy itt is látni a problémát.
Namost, ha jobb/"normális" tárhelyen stb. lesz a honlap és magadnak csinálod, akkor mi szükséged van erre? Miért nem csinálod meg magadnak az űrlapot/feldolgozást? Én legalábbis azt tenném.