ugrás a tartalomhoz

EasyPHP beüzemelése saját gépen

betétes · 2006. Jan. 4. (Sze), 23.02
Üdv Mindenkinek!

Van egy kérdésem hátha tudja valaki: letöltöttem egy EASY PHP
nevű progit,ami állítólag arra való,hogy saját gépre telepítve lehessen futtatni a PHP-t.Fel is telepítettem,és fut is,legalábbis azt mutatja.
A kérdés hogyan tudom ezt használni,hogy valóban produkálja a böngészőbe
a látható kimenetet??
A leírása,francia,a neten angol,de én a magyart töröm kicsit,mert nekem még az oroszt propagálták az iskolában.Ha valaki értelmesen leírná a használatát megköszönném!
 
1

használat

monghuz · 2006. Jan. 5. (Cs), 00.10
Hát ahová feltelepítetted abban a mappában van egy WWW -mappa amit ide raksz azokat tudod alapjáraton elérni, ha a böngésződbe beírod hogy http://localhost vagy a http://127.0.0.1 -et.
A phpmyadmint a http://localhost/mysql/ mappából birod elérni, és a http://localhost/home/ mappában pedig tudsz Alias mappákat megadni, vagyis olyan mappát is el tudsz majd érni ami nem az easyphp/www mappában van...
Amúgy telepítésnél a program első dolga hogy letölti a frissitést és onnantól kezdve a progi már magyarnyelvü, leszámítva az webes részét, de azt meg egy kis ráfordítással 10 perc alatt át lehet írni

sok sikert..

bye Tomi
3

EASYPHP

betétes · 2006. Jan. 5. (Cs), 21.44
Üdv!
Köszi a tippet kipróbálom!
2

PHP futtatás

Zlacc · 2006. Jan. 5. (Cs), 11.55
Monghuz által leírt könyvtárba pakolt állományaidat két kattintással is elérheted böngészőn. Az elindított EasyPHP ikonra jobb gombbal klikkelve érheted el a helyi böngészést. Innen tudod használni a PhpMyAdmin-t is.

Üdv:
zlacc
4

Easyphp

Karesz55 · 2006. Okt. 7. (Szo), 11.37
Sziasztok!
Olvastam valahol, hogy az EasyPHP-nek van magyar fordítása is.
Tudna valaki egy linket hozzá?
Előre is köszönöm.