ugrás a tartalomhoz

PDF - melyik?

smart · 2011. Okt. 14. (P), 09.18
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy ki, milyen PDF készítő osztályt használ (PHP-ben)? Több is van, aránylag jól néznek ki, így főleg a személyes tapasztalatok érdekelnének.

Nekem igazából semmi több nem kell, mint lábléc, fejléc, kép és táblázat beszúrás. Ami fontos, hogy ne essen szét, ja meg az UTF8.

A válaszokat (a library tippeket) előre is köszönöm! :)
 
1

Már volt pár ilyen téma,

Hidvégi Gábor · 2011. Okt. 14. (P), 09.37
Már volt pár ilyen téma, használd a keresőt.
2

Re: volt már...

smart · 2011. Okt. 14. (P), 10.37
Persze, tényleg volt, de vagy egy évvel régebben, és így már a tapasztalatok nem biztos, hogy még ma is helytállóak, illetve több helyen a wkhtmltox -ot ajánlották, ami számomra nem megoldható.
További témák, melyek nem régebbiek, mint egy év, egy-egy konkrét osztállyal kapcsolatos problémát boncolgat, rendszerint az ékezetet.

A hozzászólásod után is külön rákerestem, de nem tudtam az alapján megítélni, hogy az itteni közösség szerint mit érdemes, és mit nem érdemes használni.
3

Én a tFPDF-et használom, ez

Hidvégi Gábor · 2011. Okt. 14. (P), 10.56
Én a tFPDF-et használom, ez kicsi (~50 kilobájt), és tudja azokat az alapvető dolgokat, amire szükségünk van (valamint az UTF8-at, azaz az ékezetes karaktereket is jól kezeli). A TCPDF jóval nagyobb (240 kilobájtra emlékszem) és többet tud, nézd meg, hogy melyik megfelelőbb számodra.
4

wkhtmltopdf

mdesign · 2011. Okt. 14. (P), 12.51
Először HTML-t generálok, majd abból PDF-et. Hátránya, hogy kell hozzá egy php extension, ami valószínűleg nincs feltéve ingyenes helyeken, de saját hoszton nagyon jól működik. Előnye pedig, hogy webkitre épülő motorja szinte bármilyen HTML kóddal elbánik és azt PNG-be vagy PDF-be tudja generálni.
https://github.com/mreiferson/php-wkhtmltox

Sorry, nem frissült az oldalam, most látom h a wkhtmltox nálad nem megoldható:(