ugrás a tartalomhoz

Webshop - eladó regisztráció

aron78 · 2011. Aug. 4. (Cs), 00.07
Sziasztok!

Esetleg tud nekem ajánlani valaki olyan webshop rendszert, ahol a vásárlók mellett eladóként is lehet regisztrálni? Természetesen úgy, hogy csak az általuk feltöltött termékekhez férnének hozzá.

Előre is köszönöm!
Áron
 
1

Ha szeretsz igazán kockulni

csabessz47 · 2011. Aug. 4. (Cs), 13.30
Ha szeretsz igazán kockulni el lehet készíteni. Nekem szakdolgozatomban hasonló volt, nem volt vele különösebb probléma.

Aztán legalább tudtam, hogy ha valami nem tetszik pontosan hol és mit kell csinálni vele.
2

Igazából azt szeretném

aron78 · 2011. Aug. 4. (Cs), 15.43
Igazából azt szeretném megúszni, hogy el kelljen készíteni, ezért lenne szerencsés számomra, ha valakinek lenne tapasztalata, tanácsa abban, milyen meglévő motort lehetne használni ilyen feltételek mellett. Így csak a template-et kellene megcsinálnom, valamint a későbbi fejlesztést is könnyebben tudná más folytatni...

Először a VirtueMartban bíztam, de amikor kipróbáltam döbbentem rá, hogy a benne rejlő általam kívánt funkció alpha verzióban található meg, azaz használhatatlan.

Mindenesetre köszönöm a válaszodat!

Ha esetleg valakinek lenne további ötlete, hálás lennék ha megosztaná velem.
3

Mind

Poetro · 2011. Aug. 4. (Cs), 15.55
Szerintem mindegyik ma a piacon levő komolyabb motor tudja vagy magától, vagy plugin segítségével. Azt hogy neked pontosan mik az igényeid, nem tudjuk, így nem is tudnánk helyetted választani. De talán te tudsz választani.
4

Köszönöm a listát, igazából

aron78 · 2011. Aug. 4. (Cs), 18.06
Köszönöm a listát, igazából pont az lenne hasznos számomra, ha idő szűkében nem kellene végigpróbálnom a felsorolt rendszereket és kiegészítőiket, ezért bíztam abban, hogy talán valaki már szembesült hasonló kérdéssel, így a segítségemre lehet.
Az igényem ami a kérdésemet illeti csak annyi lenne, amit az első hozzászólásomban említettem. Helyettem nyilván nem tudnátok választani.

Lehet, hogy ügyetlen vagy tapasztalatlan vagyok a keresésben, de VirtueMarthoz nem találtam olyan kiegészítőt mely segítségével felhasználói oldalról is lehetne termékeket feltölteni úgy, hogy csak a saját termékeikhez legyen hozzáférésük. Magentoval szintén elkezdtem próbálkozni, de rengeteg időt eltöltöttem már csak a telepítéssel is. Sok órába telt mire megtaláltam a megoldást hogy a http://localhos/shop címet elfogadja webcímként, illetve hogy a mcrypt problémát megoldjam...
5

Ubercart

Poetro · 2011. Aug. 4. (Cs), 19.23
Amit tudok, hogy az Ubercart-ban van erre lehetőség az Ubercart Marketplace segítségével. De lehet, hogy a többi szolgáltatás, amit neked ad, nem felel meg, vagy nem illeszkedik a helyi törvények szabályozásába. Ezért lehetetlen válaszolni a kérdésedre. Mert lehet hogy ugyan ezt a szolgáltatást tudja valami, de lehet neked a többi része pont használhatatlan lesz.