ugrás a tartalomhoz

Mit használjak egy online magazinhoz?

idahoo · 2011. Május. 31. (K), 11.01
Sziasztok!

Kollégámmal egy internetes magazint fejlesztünk, ami mára már a meglévő rendszerrel igen nehézkes.
Jelenleg a CMS Made Simple legfrissebb verzióját használjuk, viszont nem tud (vagy csak nem értünk hozzá?!) minket kiszolgálni teljes körűen.
A rendszer már nagyon le van terhelve, mivel sok a tartalom, melyeket duplikálunk is városonkét.

A legnagyobb problémánk az, hogy több városrész is van, ahol az összes cikknek mindegyik városban meg kell jelennie, viszont a hirdetéseknek a tartalomban, már város specifikusnak kell lennie. Mivel ezt nem tudtuk másképp megoldani, így a sok duplikálás mellett döntöttünk.

Emellett nem vagyunk megelégedve a modulok támogatottságával sem.

A rendszer sokszor egy submit után kidob, és minden amit eddig csináltunk elveszik, és kezdhetjük újra a munkát. Ez 1 óra 3x minimum előfordul, ami rendkívül bosszantó.

Szeretnénk minél hamarabb lecserélni a rendszerünket valami más CMS rendszerre, de bizonytalanok vagyunk. Attól tartunk, hogy nem leszünk kellően jók egy új rendszer gyors felállításához.

Szeretném megkérdezni, hogy Ti mit javasolnátok a fent említett (a sok hibából csak párat említettem) problémák kiküszöbölésére. Kell-e egyáltalán új rendszer, vagy van megoldás arra, hogy ne keljen duplikálni?
Ha cserélni kell, akkor melyik CMS-t válasszam? Drupal, vagy Joomla!?

Megjegyzés:
A Joomla!-hoz nem értünk, nem írtunk még rá semmit, s ugyanez a helyzet a Drupallal is. Viszont az idő sürget.

Előre is köszönöm a segítőkész válaszokat.
Üdvözlettel:
Idahoo
 
1

Drupal

Poetro · 2011. Május. 31. (K), 13.44
Én jó pár hírportált csináltam és csinálok is Drupal alatt, ahol hasonló problémákat kell megoldani. Nem bonyolult, de előfordul, hogy pár soros saját modult kell írni, ha éppen nincs rá készen a több ezer modul között, vagy azok másképp működnek, mint ami az igény lenne.
2

wp

tilos · 2011. Jún. 1. (Sze), 16.13
Wordpress szóba jött már ? Elég jól testre szabható.