ugrás a tartalomhoz

képfeltöltős galléria

Meli · 2010. Okt. 3. (V), 17.38
Sziasztok

Valaki tudna ajánlani olyan képfeltöltős gallériát, bármilyet, amelyik nem szerzői jogvédett?

azaz nincs az alján semmiféle copyright és egyéb? tehát saját célra felhasználható és fejleszthető

Nekem egy nagyon egyszerű is megfelel.
 
1

Specifikáld

janoszen · 2010. Okt. 3. (V), 18.18
Kicsit jobban specifikáld légyszi, mire vágysz. A felhasználóid is akarnak feltölteni, vagy csak Te? Hogy akarod az oldaladba beépíteni?

Egyébként nem kötözködés képpen, de szerzői jog mindenképpen van. Amiről te beszélsz, az a licensz, avagy a használati feltételek.
2

Pontosítás

Meli · 2010. Okt. 3. (V), 18.37
Azt szeretném ha bárki azaz egyszerűen lenne egy feltöltés rész, ahol belehet tallózni és feltölti, mint mondtam semmi extra nem kell csak maga a motor, tehát a funkció, és szeretném ha nem lenne rajta "reklám" tehát semmi copyright felirat, vagy xy cég, stb..
3

Harapófogóval

janoszen · 2010. Okt. 3. (V), 22.25
Figyu, légyszi ne kelljen már harapófogóval kihúzni az infót belőled, mert így nem élvezet segíteni. Milyen oldalt csinálsz, hogy akarod beágyazni, van-e felhasználókezelésed... legalább azokra a kérdésekre válaszolj, amiket leírtam. A neten biztos legalább egymillió képgaléria szoftver van, ebből jórészt vannak abszolute templatezhetők is, de ha vaktában lövöldözünk, akkor az nem lesz túl hatékony. Ergó mesélj egy kicsit a projektről, hidd el, sokkal könnyebb lesz segítenünk.
4

Nincs mit pontosítani

Meli · 2010. Okt. 4. (H), 10.47
Nem tudom mit kellene még pontosítani, :D

Egy sima mezei tökmindegy milyen, gépgalléria kell, tökmindegy milyen, annyi a lényeg hogy aki rámegy az oldalra, láson egy tallozást és egy feltöltő gombot, ezt nem lehet részletezni, talloz és ha rányom a feltöltésre, a kép felkerül egy adott mappába a tárhelyre, és ha meg rámegy egy mondjuk xy.html vagy php aloldalra lássa a mappában lévő képeket(galléria)de nem kell semmi extra csak látszódjanak a képek, mindegy mijen elrendezésbe.

Ezen nem lehet mit joban elmagyarázni, már találtam egy php filet, ami kitudja olvasni egy adott mappából a képeket, és egy táblázatba megjeleniti mindegyiket. most ehhez keresek filefeltöltő php-t ami majd a mappába jutatja a képeket.

De ha valaki tud kész dolgot annak jobban örülnék.
5

Open source

janoszen · 2010. Okt. 4. (H), 11.28
Első körben fuss neki és nézd meg a nyílt forrású galériákat: http://php.opensourcecms.com/scripts/show.php?catid=7&category=Image%20Galleries. Ezek nagy többségében módosíthatsz kedvedre, akármit betehetsz-kiszedhetsz. (A GPL licensz alatt futókban mindenképpen.) Ha egyik sem jó, jelentkezz, nézek Neked még.
6

Itt már jártam

Meli · 2010. Okt. 4. (H), 11.46
de nem találtam olyat amin nincs alul copyrightos footer és azt meg tudtommal tilos törölni.
7

GPL

janoszen · 2010. Okt. 4. (H), 11.57
Valamennyi GPL licenszes galériából törölhetsz bármit. Egyékbént mint közben megbeszéltük, igazából nem is galéria, hanem avatar scriptet keresel. Majd folyt. köv. néhány nap múlva. :)