ugrás a tartalomhoz

HTML és php beágyazása html-be.

areteosz · 2010. Szep. 30. (Cs), 15.57
ÜDV.

Na a gondom:
Van egy html lap.:[url=www.game-site.weboldala.net/ko/index.html][/Itt van]
És van egy php számláló.:[url=www.game-site.weboldala.net/ko/phpegyszeuszamlalo2demo.php][/Ez pedig itt]
És van egy másik lap ahola kettő egy oldalon van.:[url=www.game-site.weboldala.net/ko/oldal.html][/Itt]
Az utolsóba a számláló és a html lap az <iframe> parancsal van berakva. Eddig minden szép és jó. De az első két lapot be kéne rakni egy interneten játszható játék (ikariam) szövetségének külső oldalára, ami nem támogatja a komplett html oldalakat, css-t, <iframe...> parancsot. Továbbá nem lehet fejlécet se csinálni. Azt szeretném megtudni, hogy lehetne beágyazni ezeket az adott helyre.

Előre is kössz!
 
2

Kiegészítés

areteosz · 2010. Szep. 30. (Cs), 16.51
Jól elrontottam. Itt vannak a linkek:
1.
2.
3.
1

Mit támogat

Poetro · 2010. Szep. 30. (Cs), 16.41
Persze a linkek továbbra sem jók, érdemes használni is az előnézet gombot, nem csak nyomogatni. Mit támogat az az oldal? Azt tudod, hogy a számlálónak iframe-ben nem sok értelme van? Mit jelent az hogy külső oldala?
3

Válasz

areteosz · 2010. Szep. 30. (Cs), 16.59
A linkeket kijavítottam. Azt, hogy az oldal mit támogat nem nagyon tudom, még nem próbálgattam végig. De az <embed...>, <img...>, és a HTML alapú szövegformázást igen. Nem tudtam hogy nincs értelme. A lényeg, hogy működjön, és működik. A külső oldal pedig csak egy sima lap. Azokank szól akik nem a szövetségbe vannak. A lényeg nem azon van. Én azt szeretném tudni, hogy lehet egy html-lapba úgy beágyazni, hogy ne keljen fejlécet és iframe parancsot használni.
4

Sehogy

Poetro · 2010. Szep. 30. (Cs), 17.17
Ugyanis a PHP nem ágyazható be HTML-be, de HTML beágyazható PHP-be. Ha az embed tényleg támogatott, akkor csináld meg az egészet Flashben, elvégre azt be lehet ágyazni, és tudsz vele kommunikálni a számlálóddal is. Az, hogy valami úgy tűnik, hogy működik, vagy működik, az két egymástól eléggé távol álló fogalom.
5

Nem értem

areteosz · 2010. Szep. 30. (Cs), 19.39
Nem értelek titeket. Nállam tökéletesen számol a látogató számláló és az a lényeg.
7

az lehet...

neogee · 2010. Szep. 30. (Cs), 20.34
Az lehet, hogy működik... Sőt valószínűleg biztos, ha ezt mondod. de attól még barkács megoldás... :) Eleve azért, mert hamár php-számláló, akkor miért ágyazod be egy HTML dokumentumba??? :) Ez fordítva van... :) Írj egy php lapot, amiben csak a számláló van phpban kódolva, a többi pedig hagyományos html kód.

Valahogy így:
<?php
// Számláló
// kódja
// és még
// ez is...
?>
<html>
<!-- Lap html forrása -->
</html>
Bele se merek gondolni, hogy a számláló hogy számlál. :)

Szerkesztve:

Megnéztem ezt a számlálót... Ha minden egyes oldalletöltést számolni akarsz akkor tökjó... mert azt csinálja. De szerintem célszerű csak így alapszinten elkülöníteni, az egy munkamenetben történt oldalletöltéseket, az összes oldalletöltést, az egyedi látogatásokat, illetve az összes látogatást. :)

Az már jó valamire... :) Ez nem sok mindenre. :) Ez nem a látogatást számlálja, hanem a lapletöltéseket!! Az nem ugyanaz!!! :)
6

Válasz

areteosz · 2010. Szep. 30. (Cs), 20.16
Az a gond, hogy a Flash-hez nem értek és leírást sem találtam róla. De keresgélek.
8

Velemeny

nemalevi · 2010. Okt. 1. (P), 07.30
Izgalmas mikor egy nagy tudasu web guru azt mondja egy par oraja regisztralt felhasznalonak, hogy "hasznalj Flash-t", mikor a kerdesen vilagosan latszik, hogy meg a HTML-t es a PHP-t se nagyon erti. Meg ugy altalaban szokott neha olyan erzesem lenni, mintha a lonak probalna valaki elmagyarazni, hogy keszul az istallo.
9

Nem értem

Poetro · 2010. Okt. 1. (P), 11.45
Nekem több kollégám volt, aki nem értett a HTML-hez és/vagy a PHP-hez, mégis iszonyú jó dolgokat tudott Flash-ben megvalósítani. Sőt, jómagam is több évig csak Flash-ben tudtam programozni, meg C-ben és Java-ban, a PHP-ról azt se tudtam mi fán terem. Igazából nincs összefüggés a kettő között, a PHP-t és a Flash-t teljesen másképp kell programozni, teljesen más a szemlélet. Én a lehetőségekhez képest próbáltam segíteni. Azt írta, hogy embed elemet be lehet szúrni, ergo Flash-t be lehet szúrni.
10

...

areteosz · 2010. Okt. 1. (P), 20.23
Most ne ezen vitázzatok ki mit mondodd. A számláló arra tökéletes amire kell mivel csak 1 lap van. Nincs több oldal. Ja, és nem is én csináltam. Egy oldalról szettem le. Azt már nem tudom honnan. A flash-t meg majd meg tanulom valahogy olyan szinten ahogy a html egy alap szintjét.
11

...

areteosz · 2010. Okt. 1. (P), 20.37
Tud valaki segíteni, hogy mégis milyen program lehet segítségemre flsh programozásban és, hogy hol nézhetek utána, hogy is kell?
12

Flash, Flex stb.

varydave · 2010. Okt. 13. (Sze), 14.13