ugrás a tartalomhoz

SMTP kimenő levél szerver

simisoma · 2010. Szep. 10. (P), 23.24
Sziasztok,

egy PHP hírlevél rendszerhez szeretnék valami SMTP kimenő levél szerverhez hozzáférést. Melyik szolgáltatónál van erre lehetőség akinek a levelei nem lesz SPAM a gmail,freemail,yahoo.... rendszereiben?

Ingyenes lenne a legjobb, de a fizetős szolgáltató is érdekelne...

Köszi: SimiSoma
 
1

Olvass

janoszen · 2010. Szep. 11. (Szo), 14.52
A problémakör nem annyira triviális, hogy egy SMTP szerver meg tudja oldani a problémádat. A blogomon összeírtam a szempontokat, nézd meg őket.
2

SWIFT_MAILER

simisoma · 2010. Szep. 11. (Szo), 16.48
Szia, először is köszönöm a segítségedet.

Én a SwiftMailer php levélküldő rendszert használom és ott SMTP-n keresztül küldöm a hírleveleket az ügyfeleknek, de ez sok ügyfél részére spam levélként keletkezik.
ebben az esetben mit javasolsz?

Köszi: SimiSoma
3

Sok szempont

janoszen · 2010. Szep. 11. (Szo), 22.03
Mint a cikkben írtam, ez egy sok tényezős egyenlet. Lehet, hogy az a probléma, hogy az SMTP szolgáltatód blacklisten van vagy rossz a híre. Lehet, hogy a leveled formátumával van baj (pl külső képeket linkelsz, túl nagy képeket linkelsz, szöveg van a képben, stb). Ergó bármi lehet. Most két megoldás van a problémádra: vagy leírod részletesen, hogy milyen levelet próbálsz kiküldeni milyen címzetteknek és bemásolod a kapott levelet fejlécekkel együtt, vagy fölfogadsz valakit, aki megszakérti Neked privátban (nyilván nem ingyen).
4

Ez nagyon sok mindentol

hron84 · 2010. Szep. 11. (Szo), 22.51
Ez nagyon sok mindentol lehet, meg kell nezni, hogy maga a From cim nincs-e spamlistan, ha nincs, akkor meg kell nezni a szolgaltato SMTP szerveret is.
Csak a level formatuma biztosan nem fog spam-kent jelolest okozni, meg a SpamAssassin is eleg kis erteket rendel a hibas formatumu levelhez.

Kerj be valakitol egy reszletes levelforrast, abban benne kell legyen, miert jelolodott spamnek a level.