ugrás a tartalomhoz

z-index mozilla 2.0.0.2 alatt nem működik

csgabka · 2010. Már. 31. (Sze), 16.42
Sziasztok!
Nekem a következő problémára kellene megoldást találnom. :S Készítettem egy oldalt, html, css, php kódból áll az egész. Sok div-et tartalmaz és az egyes div-ek hátterei fedik egymást néhol. Z-index-el oldottam meg. Tökéletesen működik is, explorer, mozillában, operában egyaránt, viszont mozilla 2.0.0.2 nem ismeri a z-indexet, ezért kitakarják az oldal egyes részei egymást. Tudtok megoldást a problémámra? :S Anélkül hogy az egész kódot át kellene írnom...Előre is nagyon köszi!
 
1

"mozilla 2.0.0.2" ???

Kevlar · 2010. Már. 31. (Sze), 20.36
Mármint Firefox? Érdemes egy ilyen régi böngészővel foglalkozni? Használja még valaki egyáltalán? Tippem, hogy 1% alatt van világviszonylatban.
Egyébként forráskód (CSS) nélkül biztosan nem tudunk segíteni.
2

Mozilla 1.7

Poetro · 2010. Már. 31. (Sze), 21.05
Tudtommal a Mozillából utoljára az 1.7.13 jelent meg, az is még 2008-ban. Azaz nincs, és minden valószínűség szerint nem is lesz belőle több verzió, tehát a 2.0.0.2 nem létezik.

Ha pedig Mozilla Firefox-ról van szó, akkor annak a 2-es változata már régen nem támogatott, egészen pontosan 2008 decemberében járt le a 2.x-es széria támogatása.

Ugyanakkor nem hinném, hogy bármilyen Mozilla, vagy Mozilla Firefox verzióban 1.0 óta ne lenne támogatott a z-index, maximum betartják a szabványt, nem úgy mint egyes böngészők.
4

igen

csgabka · 2010. Ápr. 1. (Cs), 00.55
Ja és igen. Mozilla Firefox 2.0.0.2. :)
3

mozilla 2.0.0.2

csgabka · 2010. Ápr. 1. (Cs), 00.54
Ez oké. Én is ezzel tisztában vagyok. Csak készítettem egy oldalt és pont akinek megmutattam mondta, hogy valami nem oké. Mert ő pont beleesik abba az 1%-ba. :(
Ezért jó lenne valami megoldást találni a problémára. Van aki azt mondja, hogy z-index-nek ne adjak mínusz értéket és akkor működnie kell. Viszont ha nem adok annak a div-nek -1 értéket, amit háttérbe akarok rakni, akkor előtérbe marad, ha az összes többinek nagy számot is adok meg akkor is. Még az új böngészőkben sem megy negatív érték nélkül. (Mindegyik div pozíciója relative.)
Valaki erre tud valamit mondani?
5

Meg kell értenie

zzrek · 2010. Ápr. 1. (Cs), 09.12
Meg kell értenie hogy a böngészője elavult, senki sem használ már olyat és nem biztonságos. Ráadásul ingyenesen lecserélheti.

Vagy át tudod vinni ezeket a gondolatokat, vagy mindig szenvedni fogsz és értelmetlenül dolgoznod kell majd elavult böngészők miatt. A te döntésed...

(És ha a body z-indexét is megnöveled?)

Egyébként eleve nem értem, hogy fog kiderülni számodra, hogy "most már jó"? A te gépeden is megvan az ósdi Firefox, vagy minden próbálkozás után szaladsz a kuncsafthoz kipróbálni?