ugrás a tartalomhoz

Ragaszkodom kereteimhez... :)

Midge · 2005. Nov. 9. (Sze), 16.57
Üdv Mindenkinek.

Van egy weblapom, amir 3 frame-ből áll.
Felső banner, oldalsó menü és főoldal...
Probléma az, hogy ha a főoldalon megnyitok egy olyan külső oldalt, ami tartalmazza az alábbi kódot -vagy ehez hasonlókat- automatikusan kilövi a masik két keretet és megnyitja magát egész képernyőn...

A kód:
if(parent.frames[0])
{ parent.location.href = self.location.href; }


Az érdekelne, hogy tudok ez ellen védekezni... ha ez lehetséges.

Előre is köszy minden ötletet.
 
1

Miért is?

Nagy Gusztáv · 2005. Nov. 9. (Sze), 17.34
Miért is kerül be egy külső oldal a keretedbe? A te keretedbe csak a te oldaladat linkelheted be, különben eleve lopásnak néz ki a dolog (mintha a te menüd részeként működne) és szerintem jogosan támadható. Szóval szerintem ilyen helyzetnek nem szabadna előfordulnia sem.

Csak nem banneres tárhelyszolgáltatást csinálsz? Akkor más lehet a helyzet (bár megjegyzem, hogy ha ez ellen tudsz is védekezni, ezer módja van annak, hogy a FELHASZNÁLÓ azt az egy keretet tegye főkeretté, amelyiket akarja).

Nagy Gusztáv
http://nagygusztav.hu
2

<Nincs cím>

Midge · 2005. Nov. 9. (Sze), 18.25
A banneres tárhelyszolgáltatás már kész van..... Ott sem megy :-)

Az oldallal pedig az a problémám, hogy nem csak saját anyag kerül fel rá -mivel nem egyedül készítem-, és nincs kedvem minden oldalt végbogarászni emiatt.
3

Kérdéses

Nagy Gusztáv · 2005. Nov. 14. (H), 08.48
hogy miért is áll fenn ez a probléma. Ki készíti? A csapat többi tagja? Ha igen, akkor csak lehet már kérni tőlük, hogy ne akarják meghekkelni az oldalt! Ha meg valaki másé, aki nem is tud róla, akkor a szerzői jogokat fogod megsérteni, hiszen ha a te keretedbe linkelsz egy külső oldalt, az úgy néz ki, mintha a te oldalad lenne.
Ez így nagyon ingoványos terület!

Nagy Gusztáv
http://nagygusztav.hu