ugrás a tartalomhoz

Google Maps beillesztése infowindow-val

paal · 2009. Júl. 20. (H), 14.10
Üdv,

Be lehet-e illeszteni API nélkül egy nyilvános térkép részletet egy weboldalba úgy, hogy a kiválasztott marker "infowindow-ja" (mint ez pl.) is megjelenjen alapból?

Köszi, Pali
 
1

Ha megkeresed a térképen a

bendesoft · 2009. Júl. 20. (H), 14.52
Ha megkeresed a térképen a helyet amit mutatni szeretnél, akkor a jobb felső sarokban van link nevű menüpont. Ott megadja azt a kódot amit be kell ágyazni az oldaladra és akkor szépen megjelenik a térkép a kijelölt helyeddel. Testre lehet szabni hogy mekkora méretben szeretnéd.
3

Ezeken azért már túl vagyok...

paal · 2009. Júl. 20. (H), 15.50
Én azt szeretném, hogy az így - és egyedileg beállított méretben - beillesztett térképen mondjuk a rajta lévő 20 jelölő közül lássam, hogy pontosan melyikre is gondolok, ezért kellene az infowindow-t megjeleníteni hozzá.

Amit te is írsz - és már kipróbáltam - az nem "nyitja fel" az infowindow-t.

Egy Drupalos oldalon használtam korábban gmap modult - ami jól is működött/működik - de azért a 15 darab térképpontért nem akarok használni két modult (gmap+location), és ezt szerettem volna egy publikus Goggole térképpel kiváltani.

Köszi, Pali
2

GeoFinder

Kérésre törölve 12. · 2009. Júl. 20. (H), 15.02
Hello!

Múltkor találtam egy ilyet: http://geofinder.web4you.com.pl/

A kódot is legenerálja neked és még valid is !

(Utálom már weblaboron ezt a 25 karakteres erős jelszót.. minden hozzászólásnál le kell resetelnem mert nem jut eszembe)
4

Nem rossz

paal · 2009. Júl. 20. (H), 15.53
Lehet, hogy azt fogom csinálni, hogy a térképpontok összefoglaló oldalának beillesztem a Gmap "gyárilag" generált kódját, az egyedi pontok adatlapjára (ahol a sok marker közül csak mindig csak 1 kellene) oda meg ezzel generálok térképet.