ugrás a tartalomhoz

PHP, MySQL hírlevél

bence192 · 2009. Jún. 26. (P), 19.43
Sziasztok

Szretnék egy hírlevél kezelő programot írni!
Segítséget szeretnék kérni tőletek, mert nincs ötletem hogyan kezdjek hozzá.

A lényege az lenne hogy egy ürlapon tudjanak az emberek jelentkezni ill/ lemondani hírlevelet, a hírlevélnek automatikusnak is kell lennie ha új cikket írok a lapomra automatikusan küldenie kéne az összes feliratkozottnak egy levelet amiben benne lenne a címe és egy rövid leírás a cikkről.
De tudnom kéne hírlevelet íindítani admin felületről is, természetesen a neveket és mail címeket mysqlben tárolnám és a lemondással törölhető lenne, visszaigazolás a fel/leirakozásról stb nem szükséges.

Ebben szeretnék segítséget kérni főként az email küldés résznél mivel ilyen tapasztalatom még nincs és nem tudom hogy is kezdjek hozzá.
 
1

Tölts le egyet

Poetro · 2009. Jún. 26. (P), 23.28
Ha azt sem tudod, hogyan akkor tölts le egyet, nézd meg, az hogyan működik, és ezek alapján írj egyet, ami jobb, és azt csinálja pontosan, amit szerentél.
2

email osztály

Szekeres Gergő · 2009. Jún. 27. (Szo), 09.52
fél perc googlezés után találhatsz egy párat. a lényeg, hogy nagy számú levélküldés esetén ne mail függvénnyel próbálkozz. és lehetőleg inkább clivel küldj levelet crontab segítségével, böngészőből kivárni elég kényelmetlen.

az sem árt, ha valahogy ütemezed, pl ha percenként fut le a küldés script, akkor limitálod a kiküldött levelek számát.
3

probléma

bence192 · 2009. Jún. 30. (K), 18.51
nem ide tartozik de nem találtam rá megfelelő témát és nem láttam értelmét új témát nyitni ezért!
ha elvégzek egy módosítást egy mysql bázisban és jönne az üzenet hogy sikeres ezt írja ki a böngésző a

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /admin/vedett.php:12) in /admin/modosit.php on line 43

a lap bejön csak a "sikeres módisítás" felirat helyett ez jön le!
mér lehet ez?
4

Nem kerestél

janoszen · 2009. Jún. 30. (K), 19.50
Valószínűleg inkább nem is kerestél megfelelő témát, mert fogadnék a WL accountomban, ez a hibaüzenet legalább 200-szor fordult elő a történelem során itt, a portálon. (Gugli szerint 1640-szer.) Ergó, használd a keresőt és ha ennek ellenére sem boldogulnál, akkor légy szíves, új témába küldd be a kérdésedet. További infók itt: http://weblabor.hu/weblabor/segitseg#forumok