ugrás a tartalomhoz

Tárhelyet keresek

r04 · 2009. Jún. 6. (Szo), 15.44
Sziasztok,
kezdő weblapkészítő vagyok és szeretném a sitejaimat megbízhatóbb helyen tárolni, mert a jelenleginél minden beállítással a szolgáltatót kell keresnem. Mennyire használható a c-panel admin felület, lehet-e telepíteni szerkesztőt, pl. joomlát egy ilyen tárhelyen?



A témát a koránál fogva lezártam. Ha az eredeti hozzászólók valamelyike szeretne hozzátenni valamit, a WL szerkesztőségi e-mail címen jelezheti. - Janoszen
 
42

http://idoglogic.com dedikált

rrd · 2010. Feb. 2. (K), 22.25
http://idoglogic.com dedikált szerver havi 150$
3 éve vegyunk náluk eddig kizárólagos jó tapasztalatokkal
Directadmin felület, előre telepített phpmyadmin, jó és gyors support
1

Szerintem a magyar

nemalevi · 2009. Jún. 6. (Szo), 21.00
Szerintem a magyar szolgáltatókat alapból el lehet felejteni. A jobb helyeken mindenhol van szkript installer és lehet telepíteni joomla-t.
Egy kezdőnek talán kicsit sok havi 150 dollár.
bestoftarhely.info
46

Magyar tárhelyet

aerodesign · 2010. Szep. 29. (Sze), 13.56
1: A magyar tárhely a magyar szerverüzemeltetőket helyezi előtérbe! Magyar termék!
2: A sávszélesség nagyobb és normális helyen nincsen korlátozás.
3: Próbáltatok már külföldi fickókkal ügyeket intézni? Meg van kötve a kezetek hiba esetén. Milyen nyelvan írsz? Fordíttatod? Jogi ügyek? Számlázás? Mi is vettünk német szerverről, eddig nincsen gond, de ha lesz akkor az nem baba!

Mi most szerződünk egy magyar tárhelyszolgáltatóval, frankó piaci árakon dolgoznak és gyorsan. Ennél több nem kell. weblapkészítés, grafika
47

Nem tárhely szolgáltató

Poetro · 2010. Szep. 29. (Sze), 14.04
Én ezt inkább látom reklámnak mint korrekt tájékoztatásnak. Ugyanis az egész nem is tűnik tárhelyszolgáltatónak. Nincs leírva semmi a tárhellyel kapcsolatban. Ilyenekre gondolok, mint alkalmazás szerver / réteg típusa, azt se tudom, hogy ez PHP / Perl / Python / Java / Node.js, hasonlóan azt sem, hogy milyen SQL adatbázis van, mondjuk Oracle / PostgreSQL / MySQL / MSSQL illetve milyen egyéb szolgáltatások érhetők el, milyen operációs rendszeren. Ez így egy nagy semmi igazából, legfeljebb SPAM szintjét éri el.
2

Occsóhosting

janoszen · 2009. Jún. 7. (V), 00.27
Nem akarok vitába belemenni, de: Magyar/külföldi egypécés occsóhosting kerülendő, egyébként meg kérdés, hogy mi a fontos. Ha azt mondod, hogy megbízhatóra van szükséged... szóval ha redundáns megoldás kell, azt keményen meg kell fizetni. Ha megbízható hardver, de nem redundáns, akkor értelmes áron meg lehet úszni. A redundáns tárhely elméleti alsó határa számításaim szerint az éves 10-15e Ftnél kezdődik (igen, a külföldiek is, lásd GoDaddy, grid hosting).

Pár tanács:
  • Tartsál mentést.
  • Tartsál napi mentést.
  • Olvasd el a fenti szabályokat még egyszer.
  • Ha megfordul a fejedben, hogy figyelmen kívül hagyod a fenti szabályokat, akkor nagyon sürgősen olvasd el a szerződésedben az apró betűt. Ha nincs ott, hogy kiesés / adatvesztés esetén kifizetnek Neked egy villát a Kajmán szigeteken, akkor eszedbe ne jusson mentést nem csinálni.


Egyébként nyugodtan meg lehet kérdezni, hogy a t. cég hány és milyen hardverrel dolgozik. Ha nem kapsz normális választ (pl HP Proliant xyz, Intel SR2xxx, SunFire akármi) akkor kezdj el gyanakodni. Ezen felül érdemes lehet megkérdezni a belföld/külföld sávszélességet és azt is, hogy ebből mennyi van szabadon. Az, hogy hány megás a port, amire a gép van dugva, senkit nem érdekel.

Ja és tök mindegy, hogy magyar vagy külföldi, a fenti szabályok mind a kettőre érvényes. Max külföldről nem hallod vissza annyira a cégek rossz hírét, de attól még léteznek ugyanolyan kutyaütők.
3

veszteség < ár

Szekeres Gergő · 2009. Jún. 7. (V), 11.06
nyilván ez a profi hozzáállás, és így kéne működnie a dolgoknak, de kezdő fejlesztőként gondolom nem akkora látogatottságú oldalakat készít. Így egy leállás akkor kárt nem is okoz, mint amekkora többletkiadást eredményezne egy valóban minőségi szolgáltató választása.
4

Mit szóltok pl a

csaba86 · 2009. Jún. 8. (H), 13.50
Mit szóltok pl a nextarhely.hu-hoz? Ide kell egy domain cím, a tárhelyet pedig ők adják ingyen. Egy oldalam van rajta, eddig semmi probléma nem volt vele soha.

Kíváncsi lennék a Ti véleményetekre!
5

Ingyen?

janoszen · 2009. Jún. 8. (H), 16.26
Ingyen tárhelyre tenni? Merész.

(FYI: köteles vagy az üzemeltetett oldalról belinkelni a nextarhely.hu-t.)

Egyébként ha már ingyenes dologra vágysz, reklámoznám kicsit a kenyéradómat: ha a DotRollnál regelsz domaint, kapsz extra.hu-s accountot soron kívül.
6

egy pici kép megéri, hogy

csaba86 · 2009. Jún. 8. (H), 16.38
egy pici kép megéri, hogy ingyen legyen a tárhely:) Fontos adatokat, persze nem tárolok rajta
7

Hát akkor

janoszen · 2009. Jún. 8. (H), 21.25
Akkor mindjárt két választásod is van. Nálunk még FTPn elérhető backup is lett utóbbi időben. :)
9

Hol? Érdekelne a dolog, ha

csaba86 · 2009. Jún. 8. (H), 22.06
Hol? Érdekelne a dolog, ha nem nyílvános a válasz, akkor privát is jó.
11

FTP

janoszen · 2009. Jún. 9. (K), 08.23
FTP-n be tudsz jelentkezni a következő szerverekre a rendes felhasználóneveddel:

  • sql.backup.extra.hu
  • web.backup.extra.hu


SQL backupból 4 db van, napi rotálással .gz formátumban, amit PHPMyAdminnal tudsz beolvasni, webből kb hetente készül egy ZIP formátumban. Használd egészséggel. (Majd kiírjuk az oldalra is, csak egyelőre van dolgunk elég, a support a backup kérésekre már ezeket küldi vissza.)
8

extra.hu

nemalevi · 2009. Jún. 8. (H), 21.55
Az extra.hu mára teljesen használhatatlanná vált. Nem lehet feltölteni, bejön a docler oldal, néha napokig karbantartás van és még lehetne sorolni.
10

Off: Extra régen

Max Logan · 2009. Jún. 8. (H), 22.08
Emlékszem rá, amikor 10 évvel ezelőtt az extra.hu és a nexus.hu volt a két legnagyobb ingyenes tárhelyszolgáltató és milyen nagy szám volt, amikor a 20 MB után már 100 MB tárhelyet adtak. És ha jól tévedek, akkor az extra volt az első olyan free szolgáltató, aki reklámmentes tárhelyet adott egy idő után.

De ha minden igaz, akkor már nem az a banda viszi a szolgáltatást.
12

Nocsak

janoszen · 2009. Jún. 9. (K), 08.25
Ez számomra új. Volt EGY nagyobb karbantartás és egy ideig kint volt a Docler popup, de mind a kettő már egy ideje elmúlt. Ha ilyet tapasztalsz, írj a support##kukac##extra.hu-ra légyszi, javítjuk.
14

Meddig lesz még fejlesztés az

csaba86 · 2009. Jún. 10. (Sze), 11.50
Meddig lesz még fejlesztés az extrán? :) Mert ugye nem lehet regisztrálni.
15

Egy darabig. :)

janoszen · 2009. Jún. 10. (Sze), 13.14
Egy darabig. :) A domaines kiskapu ott van most is. :)
13

tesztelhető?

r04 · 2009. Jún. 10. (Sze), 09.10
Kösz a reakciókat, nézelődtem, de (bocs) az extra nem tűnik annyira profinak, hogy mondjuk egy komolyabb ügyfélnek ajánljam. A másik fent említettről meg nem tudtam meg sokat. Próbálok olyat találni, ahol esetleg tesztelni is lehet a szolgáltatásokat
16

Valóban

janoszen · 2009. Jún. 10. (Sze), 13.20
Én szívem szerint ingyenes tárhelyet egyáltalán nem ajánlanék ügyfélnek a helyedben. Egyrészt bármikor lehet leállás, karbantartás, stb. és nincs uptime garancia, másrészt valószínűleg lesz egy csomó dolog, amit nem fog tudni. Hogy csak egyet mondjak, napi e-mail küldési limit webről. Ezt nyilván szolgáltatója válogatja, hogy mit korlátoz, mit nem, de az ingyenesnél, ahol nincs belépési limit, mindig jobban kell korlátozni, mert extrém esetben egy renitens felhasználó be tudja dönteni az egész szolgáltatást.

Olyat ajánlj az ügyfelednek, amit biztosan tudsz, hogy normálisan fog működni. (Érdemes lehet megkérdezni a hardverfelépítést és a vészhelyzet kezelési megoldásokat is.) Ha ugyanis az ügyfél utána rajtad próbálja leverni, hogy nem megy a dolog, az annyira nem kellemes.
17

cPanel vagy Plesk?

r04 · 2009. Jún. 12. (P), 14.00
Néztem szolgáltatókat és van ahol cPanel, van ahol Plesk van, szerintetek melyik a jobb felület?
18

cPanel

r04 · 2009. Jún. 29. (H), 09.18
Végül is sok keresés után találtam a tarhely.eu szolgáltatót, itt van cPanel, joomlatelepítés, sablonok, még adwords kupont is adnak, kipróbálom.
19

INGYEN REKLÁM?

Gully Foyle · 2009. Jún. 30. (K), 23.01
Mindenhol ezt a szolgáltatót találod meg? Ha nem néznél más segítő szándékú embereket hülyének, talán még nem is irritálna ez a viselkedés... De ahogy az egészet felvezeted az igazán POFÁTLAN.

Itt egy másik >>

Én törölném a srácot, akár ezzel a hatalmas leleplezéssel együtt...
23

Mindenhol ezt a szolgáltatót találod meg?

r04 · 2009. Júl. 3. (P), 13.09
Konkrétan tárhelyet kerestem és láttam ezeket az előnyöket, ennyi.
Tudsz ajánlani POFÁTLANul jobbat?
20

Miért ez a király?

janoszen · 2009. Jún. 30. (K), 23.15
És miért is ez a király, ha voltál olyan kedves magadat reklámozni? Ennyi pénzért valami különleges is van benne (pl redundancia) vagy csak még egy cég, aki webhostingból akar meggazdagodni?

Részletesen:
  • Milyen védelem van adatveszteség ellen? (A RAID nem védelem)
  • A mentések ugye, másik gépre készülnek?
  • A 100 megabit nemzetközi sávszélesség az, ami a peering szerződésen szerepel, vagy annyit bír a port? Ebből mennyi van szabadon?
  • Mennyi a load a szervereken, mire vár a process ha vár és mekkora terhelés esetén raktok be új gépet?
  • 5.2.1-es PHPról mikor upgradeltek?
21

Van még egy két emberi kérdés is....

B.Andras · 2009. Júl. 3. (P), 09.28
Elégedett vagyok a tarhely.eu-val, az egyetlen ami nem tetszik a weblap készítő szolgáltatásuk, inkább joomla.
Egyébként az előttem szólóhoz még hozzátenném:
Mennyire elérhető az ügyfélszolgálat?
Virtuális usereket használnak-e?
És szeretnének-e veled olyat elhitetni, hogy minden amit náluk tárolsz az Ő tulajdonuk. Mert ilyen létezik!!!
És ez egy nagyon fontos dolog, egy szolgáltatónál, hogy mennyire bízhatsz bennük. Honlaptárhelyet nem ajánlom!
22

Lanten

kerzo · 2009. Júl. 3. (P), 10.48
Nekem ők elég korrektnek tűnnek. Illetve úgy fogalmazok, hogy eddig nekem nem volt rossz tapasztalatom velük: gyumolcstarhely.hu
24

Egy-két szolgáltató

Max Logan · 2009. Júl. 15. (Sze), 09.41
2,5 éve vagyok kapcsolatban az UltraNet-tel. Korrektek, általános felhasználásra jó szolgáltatás, korrekt áron. Megfelelő support (mind ügyfélszolgálat, mind technikai).

Érdemes még megnézni (tapasztalat még nincsen): mobicom.hu, silihost.hu, web-server.hu, phphost.hu. A kisebbek közült még a webidea.hu lehet érdekes.

Nagy ívben kerülendő (saját és mások tapasztalata alapján): DataGlobe, Intrex
25

S.O.S. tárhely váltás

Vrt · 2009. Okt. 29. (Cs), 11.54
Sziasztok!

Olvasgatom a hozzászólásaitokat, de előrébb nem kerültem. Sok szempontot összeszedtem ami meghatározná egy jó tárhely szolgáltató ismérveit, de a pontot nem tudtam a mondtad végére letenni.

Csak egy szolgáltatót mondjatok aki aztán tényleg non-plus ultra... Ha havi 10e. akkor annyi, ha havi 15.e akkor annyi.. " pénz nem számít " (persze ez így nem igaz, de az olcsó gagyit felejtsük el)

Köszi a javaslatokat.
27

Non plus ultra

janoszen · 2009. Okt. 30. (P), 17.06
Én nem régen kivettem a részem egy ilyen kiépítéséből és nem kis meló volt. Nem szeretnék önreklámozni, de szempontok, amik lényegesek voltak:

  • Normális hardver. Az esetek döntő többségében egy tárhely szolgáltató azért lassú, mert a lemezek meggebednek. Ellenszer: jó diskek (nem SATA).
  • Biztonság. A hostok döntő többsége egy user alatt futtatja az oldalakat, aminek köszönhetően egy open_basedir bypass esetén mindenki mindenhova írhat. A tárhely kvótázás ellehetetlenüléséről nem is beszélvd.
  • Ügyelet. Ahol nincs megoldva egy külső gépről a figyelés, illetve nincs ember, aki rendszeres időközönként szemrevételezi a működést, bármikor lehet egy laza egész éjszakás leállás.


Ezzel elég magasra van téve a léc, aki ilyenekre odafigyel, valszeg nem az alja kategória.
26

Nekem

gphilip · 2009. Okt. 29. (Cs), 15.46
Domaincenter, integrity, akikkel jó tapasztalatom van. Az integrity talán többféle advanced csomagot kÍnál... érdemes megnézni mindkettőt.
28

Nekem pedig

zslaszlo · 2009. Okt. 31. (Szo), 12.39
Én a MédiaCenternél bérlek tárhelyet. Megbízható cég erős szerverparkkal és évi 15e körüli árakkal. Ebben benne van szinte minden. (Extra php-kiterjesztések, sql, akár napi sql és teljes oldalmentés, jommlára az egyik legalkalmasabb, illetve tudsz perl-t is futtatni.)
29

szinkronizalhato tarhelyet keresek

laikus · 2010. Jan. 16. (Szo), 19.33
Egy pár fös csapat "magja" leszek, minilexikont szeretnénk létrehozni.
Olyan megoldást keresek, aminek révén olyan ingyenes adatbázis alapú webszervert lehet létrehozni, amit - vagy ahhoz hasonlót - a saját gépemen is lehet telepiteni, és a kettöt lehet szinkronizálni.

Azaz nemcsak én töltök fel adatokat a saját gépemen lévö rendszerbe, hanem mások is a webes rendszerbe, de tudnom kell, hogy mit töltöttek fel mások, és mit én, és szükség esetén összefésülni vagy szürni az egyes adatokat.

Ezen a téren laikus vagyok, kisebb oracle és access adatbázist terveztem és töltöttem fel adatokat, de az, hogy weben keresztül is lehessen adatot irni bele, az nekem új. Érdeklödök, hogy milyen megoldást ajánlotok?
30

Oracle

janoszen · 2010. Jan. 16. (Szo), 21.34
Az Oracle hostinggal valszeg mélyen zsebbe kell nyúlnod. Esetleg valami egyetemi szerveren. Nem jó Neked a MySQL?
33

A lényeg

laikus · 2010. Jan. 19. (K), 11.55
Azért is újrairom, egyszer csak megjelenik !!

Azt irtam, hogy VAN sql gyakorlatom. Értelemszerü, hogy access és oracle nem webes környezetben van használva, viszont ezt tanitják sql cimén. A mysql az webes alkalmazásra van, azt csak annak tanitják, aki ismeri a webet. Én nem ismerem.

Azt irtam, hogy olyan megoldást keresek, hogy én a saját gépemen sql alapon tudjam végezni a feltöltést, de mások is tudjanak dolgozni, nekik a webes hozzáférés a megoldás. Tehát naponta-hetente szinkronizálni kell az adatbázist, erre keresek megoldást.

Tölem lehet mysql is, amennyiben képes 10-50 millió rekordot kezelni, mert ennyi lesz a végsö rekordok száma. (60 millióval kezdek, ezt leszüröm 10 millióra, stb. 8-10 lépésben lesz megvalósitva a yners szürés, utána indulhat az egyes rekordok tartalommal való feltöltése.)

A webes technológiát nem ismerem, csak sql alatt fogok dolgozni, ezért mysql akkor jó, ha azt tudom közvetlenül sql szinten kezelni, nem csak weben keresztül.
34

Ugyanúgy

Poetro · 2010. Jan. 19. (K), 20.45
Nem tudom mi itt a nagy probléma, és miért a feltételezés hogy az egyik webes a másik nem. Igazából egyik sem webes, és mégis az. Attól függ milyen környezetben, milyen driver-ekkel használod, és használhatod szinte akármilyen felületen. Amennyiben a webes felületed például Java-ban valósítod meg, akkor tudtommal semmi akadálya nincs hogy Oracle legyen az adatbázismotor. Valószínűleg PHP, Perl, Python stb nyelvekhez is létezik megfelelő minőségű Oracle driver.

Ugyanez igaz a MySQL-re is, csak fordítva. Mindenki azt hiszi, hogy ez csak weben működik, pedig nem, nagyszerű alkalmazásokat lehet írni MySQL használatával Java, C++, C# stb nyelvek használatával is, azaz nincsen lekorlátozva, hogy márpedig ezt csak és kizárólag weben lehet használni, sőt kisebb feladatokra valószínű megfelelőbb lenne mint egy Oracle desktop alkalmazásokra is.

És persze MySQL-hez is van egy igencsak jól használható konzol, amiben szépen lehet SQL-ben bűvészkedni, és még az írást is segíti valamennyiben. Amennyiben valamilyen nagyobb tudású frontendre lenne szükséged (mert nem akarod SQL szinten kezelni), arra is léteznek alkalazások mind a Sun, mind pedig független gyártóknál.
35

Mit ugyanúgy?

laikus · 2010. Jan. 20. (Sze), 13.59
Eddigi ismereteim szerint alapvető különbség, hogy
1. operációs rendszer szinten belépek és csak sql parancsokkal mindent közvetlenül el tudok intézni, VAGY
2. valamilyen webes alkalmazásszintű nyelvek külön bűvészkedni kell, hogy legalább a minimális módositásokat - rekordok módosítása, stb. - meg lehessen oldani.

Ezen túlmenően az alapkérdésre senki se reagált, mégpedig, hogyan oldható meg a webes adatbázis és a saját gépemen lévö adatbázis szinkronizálása.

Ugyebár, elöször is valahogy hozzá kell férnem közvetlenül a sql adatbázishoz.
Azután kell egy másolatot csinálni a webes adatbázisról, hogy legyen egy fix állapot, és a közben zajló webes módositások ezt ne érintsék. Ennél rögtön jön a kérdés, hol lesz átmeneti plusz tárhely - valamennyivel nagyobb kell, mint az aktuális adatbázis mérete - és mennyi ideig tart a folyamat.
Utána jöhet a szinkronizálás a webes másolat és a saját gépemen lévö között. Feltételezem, ehhez legalább ftp kapcsolat kell. Végül valahogy meg kell oldani a webes élö, és a webes szinkronizált adatbázis közti összehasonlitást is.
Majd törölni kell az ideiglenes webes adatbázist.

Vagy egyetlen megoldás az, hogy erre az idöre le kell tiltani a webes hozzáférést,
ftp-n letölteni az adatbázist a saját gépemre, ott megoldani a szinkronizálást, majd visszamásolni ftp-n a szinkronizáltat, és "visszakapcsolni" a webes elérést?

Inkább kérdezzetek, ha nem értitek az alapproblémát, nekem eszem ágában sincs foglalkozni semmilyen "szkripttel", se php, se python, se másvalami nem érdekel.
Csak a sql adatbázis naprakészen tartása érdekel, és ennek logikáját - és a szükséges tárhely, hozzáférés, stb. kezelését - nem látom biztositva.
31

Én ezt választottam.

Index · 2010. Jan. 18. (H), 13.04
Én a Domain Regisztráció .In-nél tárolom a honlapom, és bár egy magánvállalkozó üzemelteti, és világon semmi gondom nincs vele. Ha gondoljátok nézzétek meg.
37

Kérdések

janoszen · 2010. Jan. 22. (P), 22.20
- Mióta vagy az ügyfelük?
- Hány oldalt tartasz ott?
- Hány látogatód van?
32

000webhost

wqpqpw · 2010. Jan. 18. (H), 17.53
Szia!
Nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik az ingyenes, reklámmentes 000webhost.
Egész olcsón fizetőssé is teheted, ennek minden előnyével. Rengeteg kupont találni a neten, amivel spórolni lehet, nem is keveset.
40

Ezt a sz@rt ne reklamozd legy

nemalevi · 2010. Jan. 24. (V), 13.47
Ezt a sz@rt ne reklamozd legy szives! Amugy meg kifizetes elott torolnek a rendszerbol.
Keress ra angolul a neten masok mit irnak rola. En is ugyanugy jartam.
36

kicsit összetettebb host

voidnull · 2010. Jan. 22. (P), 13.52
Sziasztok

ahogy nézelődöm úgy látom, eléggé extrának számít normál terhelyhez viszonyítva amit szeretnék.

Leírom mire lenne szüksége, erre tud valaki esetleg egy megbízható szolgáltatót, normális árakkal?

- 40-50Gbyte tárhely ftp eléréssel
- php 5.2 + postgre 8.4
- +levelezés
- több domain lenne ideirányítva

természetesen én is szeretnék megbízhatóságot és gyorsaságot, de gondolom ez magától is érthetődik.
38

VPS

janoszen · 2010. Jan. 22. (P), 22.22
Ennyi tárhelyet emberi pénzért nem fogsz kapni, legalábbis shared hostingban nem. Főleg azért nem, mert ehhez megfelelően nagy sávszélesség és CPU/memóriamennyiség is kell, ami miatt a kis szolgáltatók eleve kihullanak, de a nagyobbak közül is sokan.

Ami ilyenkor játszik, az a VPS valami adminpanellel, vagy a dedikált Apache / MySQL / stb, ha kínál valaki ilyet. (A DotRoll projekt keretében gondolkoztunk ilyesmi üzemeltetésén, de még nem jutottunk el odáig, hogy meg is valósítsuk.)
39

Havi 30.000-ért tudok adni

Index · 2010. Jan. 23. (Szo), 08.43
Havi 30.000-ért tudok adni neked egy dedikált szervert 500GB tárhellyel.
"- php 5.2 + postgre 8.4
- +levelezés
- több domain lenne ideirányítva"

Mind biztosítom továbbá CPanel. :)
41

Webhold Tárhely

Dylan · 2010. Feb. 1. (H), 16.47
Sziasztok,

Saját szolgáltatásainkat szeretném a figyelmetekbe ajánlani:
Többféle tárhely csomagot kínálunk, 100 Mb-tól 5 Gb-ig.
1 Gb-ot bruttó 600 Ft-ért kínálunk most akciósan.
2 szerverrel rendelkezünk, napi mentés van a dolgokról, php, mysql meg még ami kellhet. :) Online admin felület, Te állíthatsz mindent amit szeretnél, de persze segítünk ha elakadnál.
Az oldalunk: webhold.hu
43

Bevált

haya-busa · 2010. Május. 13. (Cs), 00.11
Én voltam már az intrexnél, a virtuálisanosoknál... az egyiknek nem volt admin, a másiknak 1 évbe telt a PHP 5. Joomla nem ment róla rendesen.
Megtaláltam a d n hostingot és láss csodát...minden működik nekik 100%-osan.
Meg vagyok teljesen elégedve velük. ha valakit érdekel: www.dnhosting.hu
44

IsMyWebsite

S3RI0US · 2010. Május. 13. (Cs), 17.41
Én spec az IsMyWebsite ingyenes tárhelyet használom. Van 7 szerver, válogathatsz, mi kell: Sebesség, eszközök, sávszélesség, vagy mindből egy kicsi. Egyetlen hátrány az angol nyelv. Link
45

nextarhely

zolujf84 · 2010. Aug. 30. (H), 18.02
Én is a nextarhelyet választottam ideiglenesen, ahogy Csabi is írta, habár mostanában heti rendszerességű náluk a leállás vagy a lassulás. További hátránya még a lassú ftp kapcsolat. Az oldalamat igen csak fel kellett szenvedni. Szóval voltak bökkenők, de úgy ahogy használható, ha nem is a legtökéletesebb.
48

Dataglobe

Ani29 · 2011. Jan. 4. (K), 18.29
Egy biztos ne válaszd a DATAGLOBE-t. Állandó szerver hiba, lassulás, pocsék ügyfél szolgálat.
49

nem zavar hogy régi topik?

Crystal · 2011. Jan. 4. (K), 23.33
nem zavar hogy régi topik?
50

Tárhelyek

kacsamadar · 2011. Május. 30. (H), 12.42
Sztem nem muszály fizetni olyan oldalért ami tele van reklámmal ezt nézzék meg! http://www.tarhelyingyen.tk

Ingyen Tárhely reklámmentsen (1500 MB)vagy fizetős (3000 MB)
Ingyen Domain név reklámmentesen (nem aldomain)
Rejtett költségek nélkül, ABSZOLÚT INGYEN!

http://www.tarhelyingyen.tk
51

miért nem írod ki, hogy te is

Tyrael · 2011. Május. 30. (H), 14.20
miért nem írod ki, hogy te is az amúgy kétes hírű 000webhost-ot ajánlgatod?
úgy látom megint felnőtt egy generáció, aki már nem emlékszik a dotkomlufi kipukkanasa elotti paid to surf siteokra, mint pl. a cashfiesta meg hasonlo cegekre, akik konnyu penzt igertek, de az uzleti tervuk fenttarthatatlansaga miatt szinten becsaptak egy csomo embert.

http://drupal.org/node/211166
http://drupal.org/node/618912

javasolnam a szerkesztoknek, hogy ha a 000webhost hirdeteset nem is, de a hozzajuk tartozo affiliate hirdeteset tiltsuk ki a forumrol, a sok negativ visszajelzes miatt.

ps: a muszáj az pontos j.
ps2: csak ezért beregisztrálni szintén nem éppen jófej dolog.

Tyrael
52

re

kacsamadar · 2011. Május. 30. (H), 17.16
Szerintem egész jó nekem is van 4 ilyan odalam!
53

Nem akarok senkit se

adamkais · 2012. Jan. 19. (Cs), 23.20
Hozzászólás spam miatt törölve. - Janoszen
54

http://www.eurid.eu/en/conten

Tyrael · 2012. Jan. 20. (P), 23.16
http://www.eurid.eu/en/content/whois-result
Domain
Registered March 28, 2011
Registrant
Name Pungor Adam

egeszem veletlenul a regisztracional hasznalt email cimedben is pungor.adam szerepen, kicsi a vilag, ugye?

kerlek ne kezdj spammelni az oldalon, mert annak kitiltas lesz a vege.

Tyrael
55

Topic-nekromancia

janoszen · 2012. Jan. 21. (Szo), 00.31
Na, akkor még egy ilyen topic-nekromanciával egybekötött spamelés és ráesik a kezem a tiltás gombra. Legalább a nyitó szöveget olvastad volna el, ott kint volt, hogy nem látunk szívesen ilyesmivel.
56

Ezt nem értem...

H.Z. v2 · 2012. Jan. 21. (Szo), 00.49
A topik fejléce szerint ehhez már csak azok szólhatnak hozzá, akiknek legalább egy éves a regisztrációjuk stb.
Akkor a kis spammer hogy tudott mégis az egy napos regisztrációjával?
Vagy végül meggondoltátok, csak ottmaradt a figyelmeztetés?
57

Technikailag

janoszen · 2012. Jan. 21. (Szo), 01.01
Technikailag nincs korlátozva, csak kicsit jobban ráng ilyen esetekben az ujjam a kitiltás gomb fölött. :)

Asszem ez a topic már elég öreg, le is zárom. Ha valakinek van hozzászólhatnékja, a WL szerkesztőségi mailcímen lehet kérni az újranyitást.