ugrás a tartalomhoz

Mit keresnek nálam?

asdf77 · 2009. Feb. 26. (Cs), 16.25
Sziasztok,

Szeretnék kutatás céljából egy oldalt csinálni, amin van egy kereső mező, és amit oda beírnak azt a google-n keresi meg, de közben én látnám, hogy milyen kereső szavakat írtak be, e célból az Analytics-en bekapcsolnám a Site search funkciót és ott tudnám követni ezeket. De mégis milyen scriptet kéne írnom hozzá, hogy előbb én lássam a kulcsszavakat és utána küldené át a google-nak, egy alap scriptem van:

<form id="googlesearch" method="get" action="http://www.google.com/search">

<div class="form-item"><input type="hidden" name="ie" value="UTF-8" /><input type="hidden" name="oe" value="UTF-8" /><label>:<br />
</label><input type="hidden" name="domains" value=".hu" /><input type="hidden" name="sitesearch" value=".hu" /><input type="text" class="form-text" name="q" size="20" maxlength="255" value="" /> <input type="submit" class="form-submit" name="btnG" value="Keresés" /></div>
</form>


Köszönöm segítségeteket!

as
 
1

SiteSearch GET query-t tud monitorozni

Török Gábor · 2009. Feb. 26. (Cs), 16.58
A Site Search-höz az kell, hogy ne egyből a Google-re vigye a látogatód az űrlap, hanem egy köztes oldalra, amit az Analytics mérni tud, és csak utána ugorjon át a Google-re. Tehát ebben a kialakításban, ahogy te szeretnéd, az nem használható. Tudsz viszont olyat csinálni, hogy JavaScripttel az űrlap tényleges elküldése előtt a beírt kulcsszót beküldöd az Analyticsnek.
2

Közben én is rájöttem, hogy

asdf77 · 2009. Feb. 26. (Cs), 17.09
Közben én is rájöttem, hogy 100%-n nem megoldható ahogy én szeretném. Amit leírtál a hsz.-ed második részében az hogyan megvalósítható?
Köszönöm!