ugrás a tartalomhoz

Aptana Studio 1.0 Released!

toxin · 2007. Nov. 6. (K), 12.22
Ajax fejlesztők (titkos?) favoritja pénzért is kapható verzióban lépett előre
 
1

AJAX fejlesztő

tolmi · 2007. Nov. 6. (K), 12.57
Bár nem hiszem hogy létezik AJAX fejlesztő. de ettől függetlenül is úgy gondolom hogy az Aptana nem tudja teljesíteni a kitűzött céljait. Azért remélem másnak hasznos lesz. :)
2

re

toxin · 2007. Nov. 8. (Cs), 21.22
ajax fejlesztők körül volt idézőjel... , másrészt amíg cvs klienst nem tartalmaz továbbra is pl. http://eclipsediscovery.yoxos.com/discovery/rap / start from scratch-ből kell az eclipse IDE-t összekattintani :( (benne az Aptana-val)
3

Aptana Studio

jaegerTurk · 2007. Nov. 12. (H), 16.21
Szerintem nagyon jó lett, és "alap" webfejlesztői dolgokra is! A pro verziós cuccok meg szerencsére nem korlátoznak igazán semmiben, inkább a json editor és az sftp funkciót jelentik.
Aptana - jaegerturk blogja
4

Megérdemel egy update-et

Gixx · 2008. Jún. 17. (K), 15.02
Az Aptana "kitűzött céljai"... mik is lennének azok? Aki PHP-zni akar, biztos nem ezt fogja használni, hanem a Zend Studio for Eclipse-t, vagy a PDT-t.

Akkor mit lehet az Aptanával?

- HTML-CSS-JS téren jobb, mint bármelyik más Eclipse plugin (beleértve a WTP-t is)
- Az Aptana Studio-nak vana legjobban konfigurálható "syntax coloring" beállítása
- CVS: Help->Software Updates->Find and Install... -> new Remote Update site -> http://update.aptana.com/install/cvs/
- ADOBE AIR!!!! Aki nem tudja mi ez, vagy mire jó, annak nem is ajánlom az Aptanát. De aki AIR-t akar fejleszteni és nincs pénze Dreamweaver-re, annak ez szinte nélkülözhetetlen.

HTML-ben desktop alkamazást fejleszteni Win-re, Mac-re és már Linux-ra is? Hm... Drag-n-Drop-pal asszinkron (vagy inkább a háttérben) fájlt feltölteni távoli szerverre? Hm... JS-ből AS3 osztályokat hívni Flash nélkül? Hm... fincsi dolgok ezek.