ugrás a tartalomhoz

CSS is Worthless

Bártházi András · 2006. Jún. 3. (Szo), 21.39
Nem a CSS miatt lesz egy oldal jó
 
1

jaja

Őry Máté · 2006. Jún. 4. (V), 08.36
igaza van, de azért nem ő az első, aki ezt felismerte…
2

Hatásvadász cím

Jano · 2006. Jún. 4. (V), 11.14
Utálom az olyan írásokat amik úgymond lerántják a leplet a nagy hype-ról de ezt olyan módon teszi mintha valójában az a dolog semmit nem érne. Így az író pont átesik a ló túl oldalára.

Igen a CSS használata nem tesz egy oldalt elérhetővé, nem teszi keresőbarátabbá. De ez mondat úgy hangzik helyesen, hogy a CSS használata ÖNMAGÁBAN nem tesz egy oldalt elérhetővé...

Azon vitatkoni, hogy CSS-t kell használni az olyan mintha valaki megkérdőjelezné, hogy melyik országban melyik oldalon kell haladni az autóval. Ez az előírás és kész. Lehet szmebe menni, csak előbb utobb pórul jár az ember.

A CSS-t értéktelennek nevezni butaság. A mondanivalójához a jó cím valami olyasmi lett volna, hogy a "CSS túlértekelése", a "CSS nem mindenható".

Másrészt: amikor a CSS és elérhetőség kapcsolatáról beszélünk akkor azt kell tisztázni, hogy ennek mi az eredete. Nem a CSS tesz elérhetővé egy oldalt. De a CSS-t találták ki arra, hogy a kinézetet leírja, csak régebben erre a táblázatokat használta mindenki. Amikor egy hozzáértő azt mondja, hogy a CSS-sel elérhetőbb lehet az oldalad, akkor ehhez a régebbi táblázatos módszerhez hasonlít! Lehet, ha tudod használni! Ha jól tudod használni.