ugrás a tartalomhoz

It’s The Future

MadBence · 2015. Jún. 10. (Sze), 16.39
Szatíra a szoftverfejlesztést támogató eszközök helyzetéről
 
1

Tetszett

Poetro · 2015. Jún. 12. (P), 14.19
Hozzátenném, hogy azért ez nem áll annyira távol attól, ahogy manapság a valóságban is csinálják, legalábbis enterprise körökben.
2

Létező, hasznos lehetőségek...

ydsMo9gx · 2015. Jún. 14. (V), 01.30
...egymásra halmozva. Ennyiben erősen hasonlít az orbáni törvények némelyikére, azokra is van példa valahol, de így együtt, ahogy nálunk, úgy sehol.

Buzzword-cunami. Egyik javás architekturális megfelelője a general-purpose tool-building factory factory factory.
Adatbázisost még nem láttam, pedig ott is lehetne tobzódni :), kisvállalati design for scalability ürügyén, vanguard by aggregated NoSQL shard pipeline! Vagy biiig datával, mert adatgyűjtés az élet értelme, minden bit jól jöhet valamikor :). Ezen a ponton egy extreme cool agile sprint turmix is jöhetne ;), felpörgetni a lelassult fejlesztést. Front-endre ajaxos websocketes cometes long polling, plusz Angular és tsai, még mielőtt lecsengenek és újabbak jönnek. Mindennek tetejébe egy jó kis buzzword compliant enterprise lingo sem ártana. A Startup Generator már volt? Nagy kedvencem. Ha már felállt valahogy a mockup site a 8 szerveres clusteren, az első teendő nyilván egy ütős kis mission statement megfogalmazása.

Amíg elvan ezekkel a team, addig sem kell foglalkozni a véres valósággal. (Elnézést kérek a mellőzött szakterületek guruitól, ninja specialistjeitől, rocksztárjaitól és vision evangelistjeitől, spiritual leader legyen a talpán, aki naprakészen követni tudja a számítástechnika fejlődését.)

Fire and Motion!
3

Egyik javás architekturális

Joó Ádám · 2015. Jún. 15. (H), 16.31
Egyik javás architekturális megfelelője a general-purpose tool-building factory factory factory.


Ahogy egy volt kollégával szoktuk mondani: AbstractCommonBusinessLogicWrapperInstanceFactory.